Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre készülünk, szűk körben, mennyire gáz hogy nem hívjuk meg a szülőket?
De ha ennyire sz*r szülők, hogy még az esküvőtökre sem akarjátok őket meghívni, minek tartjàtok egyáltalán a kapcsolatot velük?
Ezt nem értem sosem az ilyen sztorikban, hogy minden sz*rnak el vannak mondva a szülők, akik csak bántják a gyerekeiket, de akkor miért nem szakítottàtok már meg velük a kapcsolatot, minek beszéltek még velük, ebben hol a logika?
Kéttanús esküvőnk lesz, részben pont az idióta család miatt.
A párom anyja-apja képtelen egy légtérben maradni veszekedés nélkül, az én anyám egy kontrollmániás hüpi és sorolhatnám.
Tudod ki hívja meg őket... és nem, nem bánom. Dehogyis.
Szerintem ez a ti dolgotok, ha ilyen a viszony akkor rendben van. A sógornőm tavaly augusztusban ment férjhez, ő pl a nagymamáját nem hívta meg, mert annak volt valami beszólása a férj származását illetően még az esküvő előtti hónapokban. Szerintem abszolut jogos volt.
Van ilyen. Nem kell olyanokat meghívni akik mellett nem éreznétek jól magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!