Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha egy esküvőn a szállást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy esküvőn a szállást magadnak kell fizetni (és nem olcsó) akkor vinnél egyáltalán ajándékot (pénzt) a házaspárnak?

Figyelt kérdés

Egyikük se vidéki, a meghívottak 90% is budapesti.

Nem tudom nekik mennyivel volt olcsóbb Mucsaröcsögén tartani az esküvőt, de a vendégeknek fejenként 25-30 ezerbe fog fájni, mert a helyszínen azt a pár szálláshelyet a közvetlen rokonok kapják, a többieknek már csak drága szállodák jutnak a környéken, mert már minden tele van.

Én úgy tudom mostanában 25-30 ezret "illik" vinni borítékban, de őszintén szólva nem tartom jófejségnek, hogy mégegyszer ennyit ki kell fizetnem, a rengeteg utazásról meg már ne is beszéljünk.

máj. 23. 14:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
73%
Az esküvőben nem a pénz a lényeg, hanem hogy együtt unnepeljetek a párral. Nem szabad mindent a pénznek alárendelni!!!
máj. 23. 15:44
 12/24 anonim ***** válasza:
79%
Amugy az esküvöi koltség a szállás is. Nem is értem hogy gondolják egyesek hogy a vendégekre terhelik. A kajába is fizetni kell? Az étterem bérlést is?
máj. 23. 15:45
 13/24 anonim ***** válasza:
85%

Nem biztos, hogy elmennék, csak ha tényleg közel áll hozzám a pár. Akkor nem érezném nyűgnek sem az utazást, sem a szállást és mernék nekik szólni, hogy csak jelképes ajándékot tudok adni. A barátságunk nem ezen múlna.

Ellenkező esetben nem mennék. Vagy nem foglalnék szállást és inkább hazajönnénk, ha mondjuk 1-2 órás út a távolság.

máj. 23. 15:47
 14/24 anonim ***** válasza:
77%
El se mennék. Szivassanak mást.
máj. 23. 16:14
 15/24 anonim ***** válasza:
84%
Ez egy meghívás, nem kötelező program. Ne menj el, probléma megoldva. Az viszont igen, nagyon gáz hogy idézetekkel teli borítékot adnál át, a fogyasztásod körülbelüli összegét minimum illik a borítékba tenni.
máj. 23. 16:21
 16/24 anonim ***** válasza:
87%

Őszintén szólva nem is mennék el ilyen világvégi ottalvós esküvőre, hacsak nem valami nagyon extra közeli családtag vagy gyerekkori legjobb barát házasodik.

Értem hogy az ifjú párnak ez élete nagy napja, de nekem random ismerős esküvője nem ér meg két napot és többtízezres kiadást. :/

máj. 23. 16:24
 17/24 anonim ***** válasza:
79%
15-ös vagyok. Annyit még hozzátennék, hogy a pár részéről szerintem iszonyatosan nagy bunkóság hogy nem foglalkoznak a vendégeik hazajutásával, és valami lepratanyát ajánlottak. Nem feltétlenül várható el, hogy fizessék mindenkinek a szállodai szállást, de ha a vendégek 90%-a budapesti, illene elgondolkodniuk egy buszbérlésen éjjel, vissza a fővárosba. Nyilván aki nem akar másokhoz igazodni meg buszozni, az megoldja egyénileg ahogy akarja. Ennek nekem kicsit olyan “adj pénzt, ezért hivtalak meg de pont leszarom hogy oldod meg” szaga van. Ilyen esküvőre nem mennék. Nekünk is vidéken volt, bár mi 20 fő alatti létszámmal voltunk. Mi úgy oldottuk meg, hogy akiről tudtuk hogy nem iszik és vezet aznap haza, megkértük, legyen kedves vinni másokat is, így minden autó tele volt hazafele és mindenki haza jutott, aki szeretett volna. Ha nem tudtuk volna így megoldani, akkor más helyszínt keresünk mert az tuti hogy nem a markom tartom amíg a családom és barátaim nem érzik jól és kényelmesen magukat.
máj. 23. 16:52
 18/24 anonim ***** válasza:
76%

El sem mennénk olyan esküvőre ahonnan nem tudunk mèg akkor hazajönni, legalább az utolsó előtti vonattal. Egyszerűen nincs erre + pénz.

+ 20 ezernél többet nem adunk senkinek.

máj. 23. 18:18
 19/24 anonim ***** válasza:
66%
Mekkora a táv a helyszín és a lakóhely között? Max. 1 órás távnál én nem várom el a szállást.Meg magamnak se foglalnék,ha ilyen drága.
máj. 23. 23:30
 20/24 anonim ***** válasza:
13%
Ha ilyen smucig vagy, vagy csak csóró, akkor maradj otthon, ennyire egyszerű.
máj. 29. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!