Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Grillezés/ barbecue az esküvőn 40 emberre lehetséges?
Nézegetem az esküvői árakat és nem szeretnék 500-800 ezer forintot kifizetni kajára főleg úgy hogy csak egy laza családias esküvőt szeretnénk.
Nem tudom mennyire lenne megoldható egy barbecue.
Olyan helyen lesz az esküvő ahol még kemence is van és a teraszon biztos lehetne grillezni de nem tudom hogy 40 emberre egyszerre ez mennyire egyszerű.
A batyus akkor jó ötlet, ha a legtöbben szintén jó ötletnek tartják, de ha csak a fele a vendégeknek azt mondja, hogy neki ez teher, akkor inkább fizesd ki a menüt, ne ezen menjen el a hangulat.
Sajnos a lagziban a kaja a húzósabb része, nehezen tudod megúszni.
Én voltam olyan esküvőn, ahol bográcsos gulyást ettünk 40-en, azt meg lehet csinálni úgy, hogy mindenki ki legyen szolgálva belőle szinte egyszerre. A grillezést nem ajánlom.
Sütit meg vihettek házit.
Szerintem is irreálisan drágák az esküvői vacsorák, bulik.
Lehet úgy grillezni, hogy mindenki egyszerre kapjon enni, illetve egy lazább, koktélozós-szedd magad vacsora.
Csak nagy grill kell. De ahogy egy fesztiválon is ki tudnak szolgálni ennyi embert, esküvőre is megoldható.
A titok az, hogy kell lassú és gyors dolog is, pl gomba pillanatok alatt kész.
Nyásras zöldség, halloumi, kukorica, hal, csike, marha, sertés dolgok is.
És legyen 2-3 ember legalább aki csak ezt csinálja.
Az egyetlen dolog, ami nekem kicsit gikszer, az a füst és az ünnepi ruhák kombinációja.
Akár megtartod, akár kölcsönzött a ruhád, nem akarod, hogy putri szaga legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!