Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Grillezés/ barbecue az esküvőn 40 emberre lehetséges?
Figyelt kérdés
Nézegetem az esküvői árakat és nem szeretnék 500-800 ezer forintot kifizetni kajára főleg úgy hogy csak egy laza családias esküvőt szeretnénk.
Nem tudom mennyire lenne megoldható egy barbecue.
Olyan helyen lesz az esküvő ahol még kemence is van és a teraszon biztos lehetne grillezni de nem tudom hogy 40 emberre egyszerre ez mennyire egyszerű.
máj. 18. 21:24
1/14 anonim válasza:
Fejenkent 200 gr hust kene megsutni. 40 emberre ez 8 kg hus. Donts.
2/14 anonim válasza:
Mire az utolsok megkapjak a frissen kisult hust, addigra az eleje mar csillio eve vegzett, repetazna, de nem fer oda, mert valaki még nem is evett, ha nem repetazna, akkor mar enne a sutit. Szerintem nem jo otlet grillezni. 40 ember nem keves, sok ido kivarni, mig mindenki megkapja a frissen sult hust.
4/14 anonim válasza:
Süssetek virslit, az pik pakk elkészül és olcsó is. Unokatesómék azt sütöttek igaz nem esküvőn csak házibuliban.
5/14 anonim válasza:
Sokszor sütünk több, mint 40 emberre. Könnyen kivitelezhető.
7/14 anonim válasza:
Vannak szolgáltatók, akik személyzettel és grill kocsival kiszállnak, elég kaját, menüt tudnak előkészíteni és van megfelelő méretű sütőjük, amivel ekkora tömeget értelmes idő alatt ki tudnak szolgálni. Voltam ilyen esküvőn, előre készített salátát, leveseket, kötetet hoztak és többféle húst is, nagyon jó volt. Saját megoldással (rokonok bevonásával) nem javaslom, sok munka és aki süt, az kiesik a buliból.
8/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, én is úgy érzem hogy a 40 nagyon sok, csak nem akartam volna ennyi pénzt költeni csak a kaja részre mert már 40 emberre is fél millánál kezdődik csak a kaja és akkor az még olcsónak számít :(
máj. 20. 15:54
9/14 anonim válasza:
Csináljátok batyusbál jellegű esküvőt :D és akkor probléma megoldva. És mindenki azt eszi, amit szeret. Aztán mehet a kaja cserebere, tök jó kis extra eleme lehetne a lagzinak.
10/14 A kérdező kommentje:
Ez amúgy jó ötlet de sok külföldi van, mondjuk a családom fele legalább tud hozni valamit:)
máj. 20. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!