Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen táncok vannak egy esküvőn?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen táncok vannak egy esküvőn?

Figyelt kérdés
Tudok a nyitótáncról, gyertyafény keringőről, menyecsketáncról és menyasszonytáncról, de mik ezek, mikor vannak, milyen zene szól alattuk és milyen apropóból vannak? Illetve van még máskor is tánc vagy ezek sem szoktak egyszerre jelen lenni? Egyáltalán nem tudom, sohase voltam esküvőn de érdekelne.
máj. 17. 09:17
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%

Haha, gagyi lagziénekesek büntetése, ez hatalmas

https://www.youtube.com/watch?v=LGDmY8q5wKs

máj. 17. 11:16
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Én a feleség vagyok és igen, támogatom ezt a rendszert.
máj. 17. 11:19
 23/32 anonim ***** válasza:
0%

22.

Ezért tart a világ ennyire lent, ahol jelenleg van, mert a hozzád hasonló birkák csak a kolomp megnyugtató hangját követik, és bele sem gondolnak, hogy átvitten az erőszakot támogatják, csak mert a saját kisded érdekük épp ezt kívánja. Aztán váláskor te leszel majd a legvehemensebb sárkány, aki kisemmizi a másikat, feledve a szép (nyálas) gondolatokat, hazug fogadalmakat.

máj. 17. 11:21
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Általában vacsora után kezdődik a tánc. Ami alapvetően egy buli, legtöbbször nincs meghatározott tánctípus. Megy a zene, a násznép meg táncol. (ahogy tud :D)

Nyitótáncnak az első táncot szokták hívni, amit a menyasszony és a vőlegény táncol. Ez van, hogy betanult koreográfia, de van, hogy csak szimplán táncolnak.

Menyecsketánc és menyasszonytánc: nagyjából ugyanaz, attól függ, hogy hol mi a szokás. Nálunk éjfél körül, még menyasszonyi ruhában szokás, ezért menyasszonytánc a neve. Mindenki egy rövidet táncol a menyasszonnyal (pár forgatás) előtte meg szokás egy letakart lábosba pénzt dobni. Menyecsketánc szinte ugyanez, csak van, ahol már éfjél után, menyecskeruhában szokás.

Gyertyafénykeringő: hallottam, hogy esküvőn is szokott lenni, de én nem tudom pontosan, hogy mi. Illetve, amit én gyertyafény keringőként ismerek, az nem kifejezetten esküvői dolog, hanem egy búcsúzási ének, pl. szilveszterkor is szokták, hogy ezel búcsúzzanak az óévtől.

"A boldogság nem létezik" nevű válaszolóval nem kell foglalkozni. Minden kérdés alatt ezt csinálja.

máj. 17. 11:38
 25/32 anonim ***** válasza:
0%

26.

Érdekesek vagytok, ti birkák. Csak nyájban érzitek jól magatokat, lehetőleg olyanban, ahol mindig van egy vezérkos vagy maga a juhász, aki megmondja merre és hogyan menjetek, mert "a gondolkodás vanni nehéz, betű lenni bonyolult".

"Négy láb jó, két láb jobb" és társai. Igazi birkamentalitás.

máj. 17. 11:45
 26/32 anonim ***** válasza:
70%
Zorba, polka
máj. 17. 12:08
 27/32 A kérdező kommentje:
De akkor minek jössz ide a kérdésem alá válaszolgatni ha nem hiszel a házasságban? Senki nem kérte hogy higgyél benne de légyszives ne okoskodj már azoknak akik viszont szeretnének....
máj. 17. 12:31
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Az esküvő a ti napotok, szóval ha ti szeretnétek sokféle táncot, valami egyedit, ami a tiétekké teszi az alkalmat, hajrá.

Szerintem tök felesleges ugyanazt a sémát követni, pláne ha nem is élvezi senki.

10 év múlva visszagondolva, nem az lesz jó emlék, hogy az Andiéknak is ugyanaz a csigaleves-menyecsketánc-pálinka esküvője volt, mint a többi, amin eddig voltunk.

Nyugodtan tegyetek be 3-4 olyan egyedi fantázia koktélt, ami a ti családotokban valamilyen vicces (de nem sértõ), érdekes sztorira, dologra asszociál. Pl A "Nagyi házi almáspitéje", "Lali amikor beborult a csónakkal a Velencei tóban" vagy "Oreo macskánk".

A Dj is kaphat feketelistát számokkal, amiket NEM lehet kérni.

Tegyetek be olyan táncot, ami nektek kedves. Ha nem táncos alkat senki, akkor elég gyorsan letudni, vagy akár ki is lehet hagyni.

máj. 17. 14:19
 29/32 anonim ***** válasza:
76%

A gyertyafény keringő az amit a neve sejtet, romantikus igazi vagy imitációs gyertyafény, klasszikus waltzer, lassan, elegánsan, egymás szemébe nézve.

Imitációs gyertya ugye biztonságosabb, nem csinál koszt, és lampinban ugyanúgy pislog mint az igazi, de nincs láng, elem kell bele csak.

Ez a keringő mondjuk csak akkor lesz igazából szép, ha a menyasszony krinolinos szoknyában van, mert ez a harang hatás kell, ami abroncs hiányában nincs semmi ami "kongjon".

máj. 17. 15:03
 30/32 A kérdező kommentje:
Nekem 100% hogy abroncsos szoknyám lesz :)
máj. 18. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!