Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen táncok vannak egy esküvőn?
10.
Látod? Ezért használhatatlanok az anonim fórumok, mert semmi sem igazolható vagy cáfolható, bárki bármi mondhat és az "automatikusan igaz". Szerinted az ezen az előadott "há' én háromillijót keresek napi fél óra munkával" dumákból mennyi igaz? Egy sem, talán még rosszabb?
Visszakanyarodva - gyertyafény keringőről nem tudok nyilatkozni, esetleg guglizz rá.
Nyitótánc az egyértelmű. Vacsora után az ifjú pár nyitja meg a táncparkettet. Be is tanulhattok valamit, de ha egy lassabb számra ketten táncoltok, az is megteszi. Nálunk kb ennyi volt a nyitótánc.
Menyecsketánc és menyasszonytánc ugyanaz. Amikor x összegnek a bödönbe történő bedobása után megforgatja a násznép egyesével a menyasszonyt.
"nyitja meg a táncparkettet"
A többiek pedig mind beleesnek utána a lyukba :D
Ez amúgy egy kifejezés, nem én találtam ki. Az ifjú pár nyitja meg a táncparkettet.
De tudjátok, mi a lényege.
15.
Ez legalább olyan rossz kifejezés, mint a "mindjárt felgyújtják a reflektorokat" Czollner Gyulától az egyik F1 futamon.
17.
Létezik, de idejétmúlt mind a kettő. Ahogy a házasság intézménye is, a jelenlegi formájában, minimálisan sem követi az élet, a kor változásait, hanem több száz éves, már akkor sem működőképes szabályokat erőltetne le. Kb. mint a Biblia-Korán-Talmud szentháromság, csak ezek több ezer éves szabályokat várnának el. Abszurd.
19.
Rossz lehet 0 morális érzékkel létezni, hogy támogatsz egy olyan rendszert, amihez rengeteg erőszak, vér és családon belüli bántalmazás fűződik. Ilyen elven akár bármelyik diktátor vagy sorozatgyilkos mellett is kiállhatnál mellszélességgel kb. ugyanaz a fényes erkölcsiség, csak ezt valamiért elnézi a nép "há' mindig is így vót kérem" - ja, csak ezen múlik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!