Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből állt az esküvői dekoráció?
Nálatok pontosan miből állt ez? Pl asztalok diszitese (pontosan mi?), fenyfuzerek,szertartás helyszín diszitese, menukartya, ültetés stb...mikre kell gondolni ilyenkor? Nem szeretnék sokat kiadni.
És milyen színek voltak meg miből állt a dekor? Virágok stb? Mindenre kíváncsi vagyok
Ha a vasarloi tomeg ami megrohamozza az egyik (le se irom az uzlet nevet nehogy amiatt ne jusson) Mr&Mrs tablat Ki fogok b@$zni a hosszu asztalra ahol lesznek a vendegek meg lesz feher terito. Ennyike.
De megint szet fogjak hordani a boltot..megin bemegyek es megint nem lesz Mr&Mrs tabla...
Szoval dugjak fel.. es rendelhetek 2X annyi penzert....
#1 vagyok.
Van meg par honapom.
De egyenlore a tokom kivan mert nekem sincs otletem. Amiken voltak eskuvok ott gagyi dekor volt.
Nálunk nagyon minimális dekor volt, mert a helyszín maga nagyon szép volt, nem igényelt külön nagy díszítéseket. Leginkább csak virágfüzéreket tekertünk az oszlopokra/korlátokra, az asztalokhoz a helyszín adta a terítőt meg a székszoknyákat is, ott csak a színt kellett kiválasztani, ilyen, hogy futó meg mittudoménmi, az nem is emlékszem, hogy volt-e, talán volt, de igazából ha nem volt sincs jelentősége :D Az ültetőkártya nálunk egyben volt a köszönetajándékkal, kövirózsákat kapott tőlünk mindenki, és abba szúrtuk a kis zászlócskákat a nevükkel. Az asztal közepén meg a virág ilyen spárgával körbetekert üvegekben volt, tök jól nézett ki, de nem volt egyáltalán egy nagy truváj :D
Nálunk az egyszerű, de nagyszerű dekor volt a cél. És összejött, baromi szép volt minden, bár tény, hogy a helyszín adta a legtöbbet hozzá (történelmi hajó a Dunán, a beltér csupa fa, faragott oszlopok, stb, nagyonnagyon szép magában is, nem igényelt extra cicomát, így könnyű).
Mi mindent bérlünk, mert utána nem tudnánk mit csinálni vele
A hátunk mögötti paravánon két szív lesz, az asztalokon futó és művirág diszek, a fejünk (vendégek felett is) felett lampionok. Plusz az egyedüli afféle "pénzkidobás" névre szóló szalvéta, nekem nagyon tetszettek és akartam :)
Minden másnál meggondoljuk,H mi az aminek később hasznát tudjuk venni, mi az amit inkább béreljünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!