Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői autó dekoráció, hogy van mostanában?
Ahogy nézegettem a neten a google képekben, most az a divat, hogy lényegében egy mondhatni kilapított csokor, és az van a kocsi motorház tetején.
Ezt mivel fogatják oda?
Mihez kell igazítani a színt? A menyasszonyi csokorhoz, vagy az autó színéhez?
Mi most voltunk esküvőn ahol sokat kellett autózni. Az első autón, amiben a vőlegény illetve a pár volt, azon volt csokor és el is hagyták útközben, fel kellett szedni. Szóval nem tudom mivel lehet jól rögzíteni.
A menyasszonyi csokorhoz illő virág volt amúgy.
A többi autónak csak a tükrére kötöttek egy kis zászlót a pár nevével, dátummal.
Köszönöm.
Nálunk csak a házunktól kell a polgiba menni (3 km), és a polgiból az étterembe (2 km). Szóval országúton két város között nem kell, szerencsére.
Mágnessel szokták ezeket odafogatni amúgy?
Köszi. Az autóval kreatívon nem, csak a polgi előtt fotózkodnánk. (Kreatív másik napon lesz, oda elvisz apám a családi autóval).
Amúgy én sem vagyok annyira oda a virágért, de valami csak kellene a kocsira...
"...de valami csak kellene a kocsira..."
Miért? Tök felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!