Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyennek tartjátok ezt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyennek tartjátok ezt az esküvői menüt?

Figyelt kérdés

Vendegvaras pogacsaval, esetleg más sós nasival

Vacsora:

Előétel: libamaj házi kenyéren, lilahagymalekvarral

Leves:fácánleves burgonyagomboçcal

Főétel: cordon blue, rose kacsamell, baconbe tekert csirkemell, grillezett Kecskesajt, rantott sajt, rantott gomba

Steak burgonya, grillezett zoldsegek, zöldséges Rizs, beluga lencse

Vegyes házi savanyusag

Desszert: zserbo, kokusgolyo, gyümölcs

Éjféli vacsora: pulled pork, coleslaw, hamburgerzsemle -> DIY

máj. 8. 11:50
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
89%

Igazából ismerned kéne a násznépet. Voltam olyan esküvőn, ahol svédasztal volt, mindenféle finomságok, de ahogy lehetett menni enni, a krumpli azonnal elfogyott. Ment utána a sutyorgás, hogy lesz-e még krumpli, hol a krumpli. A rántott husinak is annyi volt.

Én viszont annyi lazacot meg grillezett spárgát betoltam, hogy már én szégyeltem magam, de hát senki nem ette.

máj. 8. 17:25
 22/29 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

Igazából a vendegvaras kezdete és a vacsora kezdete között el fog telni 3.5 óra szóval néhány pogi miatt nem hiszem hogy mindenki tele lenne vacsira

Az eloetelt nekem azért fontos mert imádom a libamajat ahogy sok más résztvevő is (persze nem tudom mindenkirol) és ez lenne az "extrasabb" a menüben. Igazából nem akartam hagyományos menüt de nem tudom hogy kéne osszeallitani hogy kicsit extrabbak legyenek a főételek. Ötleteket is várok erre :) a társaság inkább fiatal városi szóval nem csak rantott hust esznek

A koreteken is meg akarnek javítani, pl Kacsa mellé parolt lilakaposzta is illene vagy valami. Illetve jó lenne ha nem csak savanyusag lenne hanem valami salata de nem tudom milyen:/

Desszert: amilyen eskuvokon én voltam alig ettek a sutikbol, mindenki tele volt vagy a tortát várta. Ezért szerintem ennyi desszert bőven elég, meg pl gyumi meg kokuszgolyo elég könnyű,abból akkor is szívesen bekap egy kettőt az ember ha tele van

Éjféli vacsora: általában pörköltet vagy toltott káposztát szokás felszolgalni, aki szerint a hambi túl nehéz kaja, ezek nem azok? Én abból indultam ki hogy iszogatós bulis estén is sokan megkivannak egy hambit vagy hasonlót

máj. 8. 19:37
 23/29 A kérdező kommentje:
Ja és a facanlevest azért valasztottam mert Húsleves de mégsem egy sima ujhazy tyukhusleves ami minden esküvőn van
máj. 8. 19:38
 24/29 A kérdező kommentje:
Torta az lesz de még nem tudjuk milyen és nem is lesz nagy (annyira meg nem foglalkoztam ezzel a részével, egyáltalán nem vagyok edesszaju és sosem eszem tortát, esetleg erre is jöhetnek ötletek hogy mik a "bevett" izek, mert engem ez tényleg hidegen hagy :) )
máj. 8. 19:45
 25/29 anonim ***** válasza:
51%

Nekem nagyon tetszik ez az összeállítás, összefutott a nyál a számban ezeket olvasva. :) Vannak benne "legtöbben szeretik" meg kicsit különlegesebb fogások is, vegeteráiánusoknak is van több választék (vegánoknak nincs, nem tudom, lesznek-e ilyen vagy ételérzékeny vendégitek).

A miénken is fácánleves volt, nagymamám azóta is emlegeti, mennyire örült neki, mert fiatal korában az egyik kedvence volt.

Nekem jobban tetszik a hamgurger éjféli menünek, mint a szokásos töltött káposzta vagy a pörkölt, bár van abban valami, amit felvetettek többen, hogy maszatolhat, ami szép ruhában elég necces.

Nagyon sok boldogságot nektek!

máj. 9. 10:01
 26/29 anonim ***** válasza:
73%

"Éjféli vacsora: általában pörköltet vagy toltott káposztát szokás felszolgalni, aki szerint a hambi túl nehéz kaja, ezek nem azok?"

De, azok is nehezek. Ezért írtam, hogy szerintem fölösleges az éjféli menü. Kb. senki nem kívánja már és kifizettek érte egy csomó pénzt, ami rajtatok marad. Ráadásul a hambit még csomagolni se tudjátok, vagy másnap valamikor megenni.

Ha már mindenképp kell éjfélre valamit kitenni és nem elég a süti, akkor falatkákat választanék, pl. bruschetta, sajttál, fasírt, stb.

máj. 9. 10:15
 27/29 anonim ***** válasza:
51%

Mondjuk a szép ruhát egy coleslaw kevésbé fogja összemaszatolni, mint a zsíros-paprikás töltöttkáposztalé vagy pörköltszaft, de amúgy szerintem egy lagzinál ez már mellékes kérdés :D A mi esküvőnkön volt pöri is és töltöttkáposzta is éjfélkor, volt rá igény, majdnem mind elfogyott, igazából nekem is jól esik általában az ivászat mellé egy normális kaja is, nem csak a falatkák, de lehet, én vagyok csak túl puhány (vagy éppen kemény alkesz :D ). De ettől még persze nem ördögtől való az sem, hogy akár hambi, akár falatkák legyenek, csak na, te ismered nyilván a vendégkörötöket, te tudod, minek lenne a legnagyobb sikere.

Ha nem vagytok édesszájúak, akkor tortának én tudok ajánlani akár valami túrókrémes-gyümölcsös változatot, ami nem annyira édes és nehéz, mint egy vajas-pudingos krémes csoda, és ugyanúgy meg lehet csinálni, illetve ami még nagyon tud rontani/nehezíteni a dolgon, az egyértelműen a marcipán(fondant) bevonat. Én személy szerint amúgy is hidegrázást kapok az ízétől, de ha szempont, hogy egy könnyed, nem túl édes torta legyen, akkor akár vannak naked cake-ek, vagy akár csak csokival díszítve is nagyon szép eredményt tudnak elérni az ügyes cukrászok (vagy van a másik változat, ami nálunk volt, hogy rétegezés nélkül, simán csak fehércsoki-mousse torta volt, azon nem nagyon volt mit borítani, pár szem eper és egy kis csokiminta a szélére, és szevasz. Mutatós volt így is, mert kis mini-torták formájában került kivitelezésre, mindenkinek egy teljes személyes kis tortácska jutott, az állvány tetején volt egy 8 szeletes méret, amit a fotók kedvéért tudtunk vágni, amúgy meg mindenki szabadon vehetett magának egy szimpatikus darabot. Egyébként el tudok képzelni egy könnyedebb pohárkrémet is, amit kifejezetten kis pohárkákban porciózva raknak az állványra, a szeleteléssel se kell bajlódni, meg azt is lehet millióképpen variálni anélkül, hogy nehéz és gejl és bármi lenne).

Salátafélékből én javasolnék esetleg egy hagyományosabb cézár salit csirkével/sajttal/üresen, akár önálló ételnek, akár köretként akarja valaki, az teljesen vállalható, meg még ha különlegesebb dolgokra vágytok, akkor egy Waldorf saláta szerintem ütős tud lenni és kb mindenhez illik.

De nem tudom, nektek mennyire lehet ezeken variálni, a mi esküvőnknél a helyszín adta a menülehetőségeket, és bár voltak egyedi dolgok, amiket tudtunk változtatni, azért a legtöbb minden adott volt, ami bevallom őszintén, szerintem szuper dolog, mert így ennyivel kevesebb mindenen kellett gondolkodni :D

máj. 9. 12:34
 28/29 anonim ***** válasza:
48%

Érzékenyként nem ennék semmiből.

De, ha ehetnék, akkor csípném.

máj. 15. 21:35
 29/29 anonim ***** válasza:
30%

Én ebből amit megennék a libamáj kenyéren ( lilahagymaizé nélkül)

Grillzöldségek, baconos csirkemell, kecskesajt, rántott sajt , zserbó kókuszgolyó

És őszinte leszek, az utolsó sorból csak a hambizsemléről tudom hogy konkrétan micsoda. Meg valamilyen diszno?

máj. 20. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!