Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyennek tartjátok ezt az esküvői menüt?
Vendegvaras pogacsaval, esetleg más sós nasival
Vacsora:
Előétel: libamaj házi kenyéren, lilahagymalekvarral
Leves:fácánleves burgonyagomboçcal
Főétel: cordon blue, rose kacsamell, baconbe tekert csirkemell, grillezett Kecskesajt, rantott sajt, rantott gomba
Steak burgonya, grillezett zoldsegek, zöldséges Rizs, beluga lencse
Vegyes házi savanyusag
Desszert: zserbo, kokusgolyo, gyümölcs
Éjféli vacsora: pulled pork, coleslaw, hamburgerzsemle -> DIY
Én pl. utálom a májat és a fácánleves is megosztó (szerintem).
Illetve (le lehet pontozni), de az éjféli vacsorát hanyagolnám, pláne ebben a formában. Egyrészt könnyebb kaját választanék, ha már muszáj, hogy legyen (egyébként szerintem alapból nem hiányzik ez). Másrészt biztosan nem állnék neki kiöltözve, elegáns ruhában hamburgert gyártani magamnak. Szeretem, de ez pont az a kaja, amit nem lehet kulturáltan megenni, mert folyik össze-vissza.
A többi étel jó. Kivenném az előételt és inkább választanék valami más levest a fácánleves mellé.
Tökeletes classic!!! 😊
Amit javaslok, hogy a vegán cuccok, kulon legyenek
Mièrt kell mindig a vegán cuccokal jönni?
A libamáj a fácán mióta vega?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!