Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom vajon miért nem hívott meg a testvérének az esküvőjére?
Örülj neki hogy nem kell menned. Mi a férjemmel tavaly nyáron voltunk a sógornőm esküvőjèn, hát mit mondjak... A szertartás szèp meg nagyon romi, de a többi marha unalmas volt. 4 és 7 között Nem történt semmi, és a vacsora is késett. Mèg szerencse hogy mindenhova viszek magammal könyvet, így tudtam olvasni. A táncra már nem is tudtunk maradni, annyira későre tették.
Amúgy egyszerű, vagy ő szègyell téged, nem veszi komolyan a kapcsolatot, vagy a családja nem kedvel.
Az én páromat sem hívták meg az esküvőre, mert úgy gondolták, nyolchónapos kapcsolat együttélés nélkül az semmi.
Ez van. Nem problémáztunk, hanem mentem egyedül, bőgtem egy sort, mert szr volt azért, főleg, mivel bepróbálkoztak ismeretlen férfiak, aztán ennyi.
Nyolcéve együtt élünk, idén esküvő - kéttanús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!