Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A párom vajon miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom vajon miért nem hívott meg a testvérének az esküvőjére?

Figyelt kérdés
Kevesebb mint 1 éve ismerjük egymást de nem mertem megkérdezni.

máj. 4. 19:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
75%
Nálunk egyértelmű hogyha elhívom pl a barátnőmet, akkor ha van párja akkor ő is jön. Az hogy máshol mi a szokás azt nem tudom. De a testvérem párja az azért már egy család velem. Mégha szűk körű az esküvő akkor is. Most vagy a családja nem kedvel téged, de arról gondolom tudnál. Ritkán mondom valamire de így kihagyni egy ilyen fontos családi esküvőből, szerintem nem gondolja komolyan veled.
máj. 5. 08:51
 12/21 anonim ***** válasza:
25%
Szégyel téged..
máj. 5. 13:30
 13/21 anonim ***** válasza:
67%

Örülj neki hogy nem kell menned. Mi a férjemmel tavaly nyáron voltunk a sógornőm esküvőjèn, hát mit mondjak... A szertartás szèp meg nagyon romi, de a többi marha unalmas volt. 4 és 7 között Nem történt semmi, és a vacsora is késett. Mèg szerencse hogy mindenhova viszek magammal könyvet, így tudtam olvasni. A táncra már nem is tudtunk maradni, annyira későre tették.

Amúgy egyszerű, vagy ő szègyell téged, nem veszi komolyan a kapcsolatot, vagy a családja nem kedvel.

máj. 5. 22:06
 14/21 anonim ***** válasza:
72%
Vagy ő nem gondolja veled komolyan,vagy a családjának van veled baja. Esetleg mindkettő.
máj. 5. 22:10
 15/21 Kései Sirató ***** válasza:
37%
Lehet, hogy ennyire smucig a párod tesója, hogy kis esküvőt tartott és csak a vér szerinti közeli rokonokat hívta meg. Én megkérdezném a páromat a helyedben.
máj. 6. 11:54
 16/21 anonim ***** válasza:
28%

Az én páromat sem hívták meg az esküvőre, mert úgy gondolták, nyolchónapos kapcsolat együttélés nélkül az semmi.

Ez van. Nem problémáztunk, hanem mentem egyedül, bőgtem egy sort, mert szr volt azért, főleg, mivel bepróbálkoztak ismeretlen férfiak, aztán ennyi.

Nyolcéve együtt élünk, idén esküvő - kéttanús.

máj. 7. 17:57
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
#16 ha azota egyutt eltek stb akkor ez egy tegi story nem????
máj. 7. 23:44
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Hogy ot nem hivtak meg es sirtal egy sort meg beprobalkoztak idegenek.
máj. 7. 23:44
 19/21 anonim ***** válasza:
De nem tudjuk hogy a kerdezőék együtt elnek-e. Nem írta. Én arra gondolok hogy ez egy kis létszámú esküvő lesz.
máj. 8. 08:11
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
mert az exét hivta meg inkabb a csaladja..
máj. 8. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!