Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A párom vajon miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom vajon miért nem hívott meg a testvérének az esküvőjére?

Figyelt kérdés
Kevesebb mint 1 éve ismerjük egymást de nem mertem megkérdezni.

máj. 4. 19:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem csak a párodon múlik, hiszen nem ő dönt a létszámról. Lehet szűk körű esküvő lesz és nem mondták, hogy vihet +1 főt, de az is lehet, hogy a párod nem akarta, mert nem érzi elég komolynak hozzá a kapcsolatotokat. Mi csak tippelni tudunk, vele kéne beszélned erről.

Családját, testvérét amúgy mennyire ismered?

máj. 4. 20:03
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
A családjának bemutatott már téged?
máj. 4. 20:05
 3/21 anonim ***** válasza:
17%
Ha a lagziba sem hív meg az lesz az érdekes..
máj. 4. 20:27
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy év után elmondhatta volna mi a háttere amiért nem mehettél.
máj. 4. 21:02
 5/21 anonim ***** válasza:
90%
Nem neki kell meghívnia, hanem a párnak.
máj. 4. 21:04
 6/21 anonim ***** válasza:
78%

Azért normális esetben, normális ember ha meghívja a testvérét és tudja, hogy annak párja van akkor nyilván az is meg van híva. Na most vagy nem gondolják komolynak a kapcsolatot vagy más gond van, veled vagy velük...

Egy esküvőn 1 ember pluszba nem oszt nem szoroz. Szűk esküvő esetén sem.

máj. 4. 21:34
 7/21 A kérdező kommentje:
Nekem az is elég lett volna hogy miért nem, hiszen képes vagyok megérteni.:(
máj. 4. 22:15
 8/21 anonim ***** válasza:
35%
Ezek utan nagyon remelem hogy otthagytad a francba!!
máj. 5. 00:05
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nyugodtan kérdezd meg mi lehetett az oka. Egy kapcsolat az őszinteségre épül és most éppen éket ver közétek ez a kérdés. Egy normális kapcsolatban nem ciki kérdezni.

Majd írd meg, hogy mi volt, kíváncsi vagyok :) és fel a fejjel, biztos van valami logikus magyarázata, amit mi túlkombinálunk női aggyal :D

máj. 5. 06:40
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen eseményre mint esküvő csak az ünnepeltek hívhatnak vendégeket. Tehát az a kérdés hogy a párod testvére miért mem hívott meg. Ismeritek egyáltalán egymást? Mert ha nem igazán és kis esküvő lesz akkor megértem hogy csak azt hívták meg akiket muszály. De tényleg kérdezd meg a párodat, mi itt csak találgatnunk. Hogy akarsz vele együtt lenni ha még ennyit sem kérdezel meg?
máj. 5. 07:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!