Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Megvettetek az esküvői ruhát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvettetek az esküvői ruhát?

Figyelt kérdés
Vagy bereltetek? Könnyű eladni utána ha megvetted?
2024. ápr. 21. 18:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Idén lesz az esküvőnk.Varrattam,mert kb. ugyan annyiba jött ki nekem, mintha béreltem volna...
2024. ápr. 22. 14:34
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Varratom.

Igazság szerint mindenből nézzük párommal,H bérelt legyen....

Pl.nem veszünk dekorációt, mert utána mihez kezdünk vele?

Nem csináltatunk monogramos fali diszt meg ehhez hasonlókat

Ruhából mindkettőnknek új lesz.

Erre költünk, hogy utána mihez kezdek vele azt nem tudom még. :)

2024. ápr. 22. 22:57
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Temu-n rendeltem 18000 Ft-ért. Nagyon szép, jól áll. Eszembe nincs bérelni két-300000-ért, nem tömöm más zsebét egy nap pompája miatt. Egyébként is zavarna, hogy mások is felvették előttem, energetikailag zavaró. Szerintem érdemesebb megvenni, vagy varratni. Később akár ki is adhatod, ha szép a ruha.
2024. ápr. 23. 14:47
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én bátor voltam, és megvettem ebayről :) Kihagyhatatlan áron megtaláltam azt a menyasszonyi ruhát, amit még sok évvel ezelőtt kinéztem magamnak. Elfogadható áron volt, úgy voltam vele, legfeljebb megpróbálom eladni, ha nagyon gagyi, vagy rosszul áll. Szerencsére nem volt gond, tisztíttatni kellett, meg méretre igazítani, (minimális átalakítással) és tökéletes lett. Összesen kb 130 ezer volt így mindennel együtt. Eladni nem tudom, sikerül-e, de lassan meghirdetem. Én a helyedben esküvős facebook csoportokban néznék szét, nagyon jó árakon csodás, akár dizájner darabok vásárolhatók (olcsóbban az általa említett bérleti díjnál), és nem kell izgulni, mi lesz, ha koszolódik, megsérül.
2024. ápr. 23. 16:52
 15/16 anonim válasza:
100%

Én mindenképp a vásárlásban hiszek. Meg is vettem a saját menyasszonyi ruhámat, és nem bántam meg. Nekem nem volt szimpatikus, hogy végigrettegjem az esküvő napját, vajon megsérül-e a ruha, és lesz-e valami gikszer.

Az elmúlt 10 évben sok ismerősöm ment férjhez, szinte mindenkitől azt hallottam vissza, hogy ezek a bérlős szalonok benyelték a kauciót, olyan piti dolgokért is, hogy "koszos lett az alja, stb". Ráadásul elég fura szerződéseket kellett kötni a bérlős szalonokkal. Pl volt olyan ismerős, akinek elmaradt az esküvője a kovid miatt, így elúszott az egész foglalója és még kötbért (!) is követeltek tőle. Félelmetes volt. Ja, meg láttam olyat, hogy a foglalózáskor még teljesen normális esküvői ruha fél év múlva olyan állapotban került a menyasszonyhoz, mint egy törlőrongy...agyonhasználva, agyonszabva, kopottan.

Úgyhogy nálam szóba sem kerülhetett a bérlés, csak olyan szalonba mentem el, ahol vásárolni lehet. Én nagyon örülök, hogy a ruha saját, és nincs szerződés, nincs kínlódás, nincs plusz költség, mindent úgy csinálhattam, ahogy akartam. Az a vicces, hogy nem volt drágább a saját ruhám, mint egy bérlés.

Egy közeli barátnőm saját ruhát vásárolt, ő egy év alatt tudta eladni.

2024. ápr. 24. 07:58
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy eve hazasodtam.

Ram akartak eroltetni olyat, ami nem az en stilusom, pedig elotte mutattam a holgynek, milyet keresek. 140ezerert 3 napra soknak talaltam, igy abszolut elengedtem a berlest.

100ezerert vettem, kicsit kellett rajta igazitani, es legalabb olyat talaltam, amilyenbe meg evekkel ezelott beleszerettem.

2024. ápr. 24. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!