Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvettetek az esküvői ruhát?
Varratom.
Igazság szerint mindenből nézzük párommal,H bérelt legyen....
Pl.nem veszünk dekorációt, mert utána mihez kezdünk vele?
Nem csináltatunk monogramos fali diszt meg ehhez hasonlókat
Ruhából mindkettőnknek új lesz.
Erre költünk, hogy utána mihez kezdek vele azt nem tudom még. :)
Én mindenképp a vásárlásban hiszek. Meg is vettem a saját menyasszonyi ruhámat, és nem bántam meg. Nekem nem volt szimpatikus, hogy végigrettegjem az esküvő napját, vajon megsérül-e a ruha, és lesz-e valami gikszer.
Az elmúlt 10 évben sok ismerősöm ment férjhez, szinte mindenkitől azt hallottam vissza, hogy ezek a bérlős szalonok benyelték a kauciót, olyan piti dolgokért is, hogy "koszos lett az alja, stb". Ráadásul elég fura szerződéseket kellett kötni a bérlős szalonokkal. Pl volt olyan ismerős, akinek elmaradt az esküvője a kovid miatt, így elúszott az egész foglalója és még kötbért (!) is követeltek tőle. Félelmetes volt. Ja, meg láttam olyat, hogy a foglalózáskor még teljesen normális esküvői ruha fél év múlva olyan állapotban került a menyasszonyhoz, mint egy törlőrongy...agyonhasználva, agyonszabva, kopottan.
Úgyhogy nálam szóba sem kerülhetett a bérlés, csak olyan szalonba mentem el, ahol vásárolni lehet. Én nagyon örülök, hogy a ruha saját, és nincs szerződés, nincs kínlódás, nincs plusz költség, mindent úgy csinálhattam, ahogy akartam. Az a vicces, hogy nem volt drágább a saját ruhám, mint egy bérlés.
Egy közeli barátnőm saját ruhát vásárolt, ő egy év alatt tudta eladni.
Egy eve hazasodtam.
Ram akartak eroltetni olyat, ami nem az en stilusom, pedig elotte mutattam a holgynek, milyet keresek. 140ezerert 3 napra soknak talaltam, igy abszolut elengedtem a berlest.
100ezerert vettem, kicsit kellett rajta igazitani, es legalabb olyat talaltam, amilyenbe meg evekkel ezelott beleszerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!