Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megvettétek a karikagyűrűket és megtetszik másis fajta, eladnád, vagy úgy vagy vele, ezer másik szebb létezik?
Eladnám, újatvennék.
De igazság szerint ezt egyszer kinézi az ember, megveszi s onnantól nem nézeget gyűrűket már.
Én nem vennék újat, mármint valamiért az fogott meg, azt választottuk, ez már önmagában plusz értékkel ruházza fel a szememben.
(Mondjuk én alapból olyan vagyok hogy nagyon tudok ragaszkodni tárgyakhoz.)
Mi nem lihegtük túl a karikagyűrű kérdést, bementünk egy nem-arany gyűrűkre szakosodott boltba, 15 perc alatt választottunk.
Fél év hordás után megbeszéltem a férjemmel hogy lehet veszek egy vékonyabbat is, mert a mostani kicsit sérül a munkám és a kialakítása miatt. Mondta hogy oké, ha együtt megyünk vhova, úgyhis ugyanazokat vesszük fel.
Azóta egyébként nem tudtam rávenni magam hogy vegyek egy másikat, ez már teljesen átitatódott jelentéssel... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!