Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvettetek az esküvői ruhát?
Nem tudod eladni. Vagyis talán eltudod az eredeti ár töredékéért. Nézd meg a marketplacet vagy a vintidet, sz_rásig vannak esküvői ruhákkal. Persze lehet mázlid lesz és valaki pont a te ruhádba szeret bele, de lehet hirdetheted éveken át.
Ha nem akarod megtartani, akkor jobban jársz a bérléssel.
Bérlem, de ismerősünknek szalonja van, így sokkal barátibb áron tudom bérelni.
Ha nem lenne, akkor lehet, hogy venném, mivel nem a nagy ruhák tetszenek, hanem az egyszerűbbek, azok meg nem ilyen horror áron vannak.
Én kinéztem egy egyszerűbb ruhát és megvarrattam kis változtatással. Így nem féltettem és tized áron megvolt. A nagyobb ruhákkal az a baj, higy eladásnál egy kis részlet vagy nem egyező méret is elég ahhoz, pont amiatt ne vegyék még. Nehéz pint olyan méretű és stílusú menyasszonyt kifogni, aki használtan akar venni ruhát, szóval sok dolognak kell egyszerre együtt állnia, hogy el tudd adni (és akkor is nagy veszteséggel).
Sima alkalmi ruhát el lehet passzolni vagy használni tovább, ahogy már írták. Ha abroncsos hercegnős ruhát akarsz, akkor szinte biztosan nem lesz anyagilag pozitív a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!