Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiből lehet kihozni legolcsóbban egy esküvőt?
Figyi: A 3 legmagyobb tétel:
Kaja/lagzihelyszin bérlet (dekorácip, ha kell)
Ruha/Ruhák (cipők is)
Fotós
Gyűrűk
Szállás ha kell.
Na most, az elsőnél, téneg határ a csillagos ég is...ha ezekre van árajanlatod, akkor mar latsz egy képet.
Nem tudom, miert lettem lepontozva korábbab, de kb 1.2-1.5M egy kis lagzi. Ahhoz, hogy szedvezni tudd, tudnod kell, hogy kb hány fő
Nagyon függ attól, hogy mennyi vendég lesz. Az étel-ital ára a költségek nagy részét teszi ki, így nem mindegy, hogy 10 fő vagy 100.
Vidéken pl sok helyen művelődési ház vagy más közösségi terem ingyenesen használható, így oda cateringet szervezni jóval olcsóbb, mint éttermet bérelni.
Nyáron lesz a nagy Napunk, durván 4-4,5 millió (max 50 fő, -ebből majdnem mindenki rokon-).
A fele a menü és az ital fogyasztás+ szállás, annak a pár embernek, akinek kell, de szerencsére csak 4 szobát kell foglalnunk.
Gyűrű 400.-
Ruhák- 400.-
Fotós 240.-
Dekorral és virággal nekünk szerencsénk van, mert alapanyag áron családtag megcsinálja :) Szóval max pár százból meglesz (sajnos az élővirág ára az egekben+ valamit ő is kölcsönöz)
Ezek a nagyobb tételeink hirtelen fejből.
Ha részletesebben érdekel privátban szívesen válaszolok. Nagy hacacáré nálunk nem lesz (pl.galambröptetés, lovashintó meg stb) De normális kaját akartunk és a környéken szép helyen ilyen áron tudtunk foglalni, máshol hiába lett volna olcsóbb, ha rossz a kaja vagy gyérebb kìnálat vagy valahol drágábban is lett volna, de olyan a szakács,H inkább tartanánk zsìros kenyér partit a kertben... Szóval nekünk több tényezős volt ez a hely választás.
Utolsó előtti vagyok.
Mi is nézegettünk nemesacél gyűrűket, mert van köztük nagyon szép, de egy baràtnőm 10 éve, amikor házasodott ilyet vett mondta,H manapság már ezen nem spórolna.... Mert nagyon hamar elszìneződik és abszolút nem úgy néz ki, mint egy rendes gyűrű már, de mivel az esküvői gyűrűje nyilván nem cseréli le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!