Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki volt a tanúd, koszorúslányod?
koszorúslány persze csak ha volt egyáltalán:)
Testvér, barát, szülő, stb
Az öcsém volt a tanúm, a feleségemnek meg a húga.
Több olyan barátom is volt, akit szívesen választottam volna, de köztük se akartam konfliktust generálni, hogy miért a Bélát és nem a Józsit, plusz a családon belül se akartam problémát, ezért a legkonfliktuskerülőbb megoldás az öcsém volt.
Az én tanúm a húgom volt, férjemnek szintén a legjobb barátja.
Miért lehetett volna ez gond a családnak...?? Nővére ott volt az esküvőnkön a családjával. Bátyjáékat nem hívtuk meg, mert piál és akkor agresszív. Na erre pont nem volt szükség a lagziba. Amúgy sem tartják emiatt a kapcsolatot.
Tanúm egyik barátnőm lesz. 3 vagyunk kamaszkorunk óta barátnők, akkor megbezéltük, hogy ki kinek lesz a tanúja. Ehhez tartjuk is magunkat.
Nekem nem nehéz, mert amúgy sincs testvérem.
Koszorúslány nem lesz, nem szeretem ezt a "szokást".
A testvérem ( nővérem) volt a tanúm, nem is tudtam volna mást elképzelni😊. Koszorúslányok nem voltak, kicsi esküvőt akartunk. Az én részemről " barátok" sem voltak ott, mivel egyik se vette a fáradtságot, hogy eljöjjön.
38/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!