Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy szervezzünk jó lánybúcsút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szervezzünk jó lánybúcsút, ha mindenki mást akar?

Figyelt kérdés

Én vagyok a tanú, a menyasszony jelezte is, hogy nekem a dolgom megszervezni. Volt is rá ötletem, de egy másik barátnője is beszállt a szervezésbe, hogy "ő segít".

Nem segít, prolibbnál prolibb ötletekkel áll elő.

Pl. a menyasszony mondta, hogy ő szeretné a nagynénjét és az anyukáját, mamáját is a lánybúcsún, legalább az elején. Nekem ez fura, de oké, ő tudja. A másik barátnő meg f_szalakú sütiket és tortát akar, rendeljünk vetkőzős srácot. És hogy az egész legyen Siófokon, hogy tudjunk menni majd bulizni is. Hiába mondtam, hogy nyár közepén Siófok tele lesz 18-22 éves fiatalokkal, nem fogjuk ott jól érezni magunkat.

Én sem csipkekesztyűben való teázásra gondoltam, de nem is arra, hogy Siófokon a Plázsnál bulizzunk, mint a megvadult tinik... A menyasszony anyukájával is beszéltem, azt mondja, hogy felesleges ez az utazgatás, ő nem is vezet városon kívül és hogy maradjunk otthon, aludjon mindenki a saját ágyában.

febr. 25. 00:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem az a véleményem, hogy mindenképp a menyasszony igényei érvényesüljenek. Tőlem megkérdezte a főszervező barátnőm, hogy mit szeretnék kb. Elmondtam, hogy szeretnék egy vacsit velük, koktélozni, majd valahol bulizni. Ez is valósult meg, persze játékokat meg ilyesmi ők találtak ki. Nagyon jól éreztük magunkat, és nem éreztem magam kellemetlenül, hogy esetleg van valami amit én nem szerettem volna (pl. táncosfiú, fütyi alakú bármi).

Szóval én mindenképp azt javasolnám, hogy kérdezd meg a menyasszonyt, és aszerint alakítsátok, mert ez a nap róla szól.

márc. 15. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!