Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hosszú ujjú menyasszonyi ruha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú ujjú menyasszonyi ruha nyáron?

Figyelt kérdés

Álmaim ruhája 3/4-es csipke ujjú darab.Véleményetek szerint sokkal jobban melegem lesz benne,mint egy rövid ujjú darabban,vagy teljesen mindegy az már,amúgy is melegem lesz?

Ki viselt még hasonlót nyáron?

2023. okt. 28. 12:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%

#10: Szerintem meg nem!

Viccet félretéve szerintem nem oszt, nem szoroz a ruha ujja. Nyugodtan viseld azt ha abban érzed jól magad. Úgyis lesz aki megszól azért is ha van rajtad sapka, meg azért is ha nincs. Sokszor írtam már itt és még többször el is mondtam: ha elfogadtok egyetlen tanácsot, akkor elfelejtitek az "úgy illik, hogy..." illetve az "úgy szokták, hogy..." kezdetű mondatokat és olyan esküvőt szerveztek amilyenek magatok is vagytok, mert akkor lesz a Tiétek, akkor fogjátok a sajátotoknak érezni és így válik szép emlékké. Nem kötelező a nyolcvanas évek esküvői giccsét erőltetni, konttyal meg nagy, abroncsos, árnyékban a fényképeken kéknek látszó, konyahai abroszt megszégyenítő műanyagruhával, vőféllyel meg kikérővel, csuhajjás mulatóssal, kivéve ha Ti erre vágytok, mert akkor pont így kell házasodni, ha viszont nem, akkor lehet legóból a menyasszonyi csokor, viselhet Darth Vader maszkot a szertartásvezető, lehet fekete a menyasszonyi ruha, lehet nachos a vendégváró falatka, vághattok fel torta helyett nagy lyukú svájci sajtot és lehet hamburger/gyros/hot-dog az éjféli vacsi, vagy a saját képetekre formálhatjátok az eseményt, úgy, ahogy Ti szeretnétek!

Sok boldogságot! ;)

2023. okt. 28. 15:40
 12/18 anonim válasza:
88%
A legfontosabb hogy te birj benne menni,járkálni és élvezni a nagy napot , más nem annyira számit :)
2023. okt. 28. 19:19
 13/18 anonim ***** válasza:
67%

Nem sülsz meg benne?

Az OK, hogy az étteremben légkondi van, és talán a házasságkötő teremben is, de amikor kint a napon kell lenned, kényelmetlen lesz. Nem választanám.

2023. okt. 31. 13:11
 14/18 anonim ***** válasza:
71%

Nem lesz meleg nyugi. Max amikor táncolás, de akkor az egész ruha melegít.

Amúgy nekem őszi esküvőm volt, csodaszép sárga leveles napsütéses időben.

2023. nov. 2. 09:30
 15/18 anonim ***** válasza:
71%
Hát nem tudom, én nyáron biztos nem választanám, de én sajnos extrém izzadós vagyok, nagyon ciki lenne, ha tocsogna a hónaljam. Ha valakinek nincs ilyen problémája, netán fázósabb is, akkor lehet, hogy sima ügy, bár nekem melegben mindenhogy természetellenes érzés lenne egy hosszú ujjú ruha. De ez én vagyok.
2023. nov. 3. 14:11
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek,aki normálisan tudta kifejteni a véleményét.
2023. nov. 3. 14:33
 17/18 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem fontos, hogy természetes anyagból legyen, szellőzzön benne a bőröd. Meg persze neked tetszen. Nekem tuti hosszú ujjú lesz :D
2023. nov. 11. 16:52
 18/18 anonim válasza:
72%
Végre már valakinek nem az a pántnélküli lesz. Az annyira unalmas már.
2023. nov. 24. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!