Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Művirág menyasszonyi csokor?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Művirág menyasszonyi csokor?!

Figyelt kérdés

Azért jött ez az ötletem,mert szeretném megőrizni a menyasszonyi csokromat, láttam,hogy többen vállalnak epoxi kiöntést,de eléggé borsos az ára, plusz nyilván senki se tudna vele szaladni lakodalom másnapján a kiöntőhöz( vasárnap nem is reális szerintem,hogy átvenné).Nyilván egy viseltes csokor már nem is biztos, hogy lenne olyan állapotban...

Mit gondoltok,ciki a művirág?

Akinek volt, az honnan szerezte be?Nyilván olyat szeretnék,ami minél jobban hasonlít az igazira.

2023. szept. 27. 22:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%

10, nézd, elsődlegesen nem az a szempont, hogy a násznép és a jelen sem lévő társadalom elvárásait teljesítsék, hanem az, hogy a menyasszony és a vőlegény számára jó legyen.

Márpedig egészségügyi okok miatt volt szükség minden étkészlet műanyagra cserélésére. Ha ez nincs, a menyasszony kb 5 perc után elmenekült volna a saját lagzijáról.

De kérdés az, hogy számít-e pontosan miért akarja ezt a pár?

Ha menyasszonyunk meg akarja tartani a csokrát (amit amúgy végig a saját kezébne fog tartani, ki a franc fogja közelről szemlélgetni?:D) és nem akarja hulladrágán bajlódni azzal, hogy valahogy tartósítsák, őt és a párját nem zavarja, de Józsi bácsit igen, akkor... tulajdonképpen miért is baj, ha művirág? Ki nem szarja le Józsi bácsit?:D

2023. szept. 29. 07:43
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

#11 nem zavar hogy két hsz-emben is leírtam hogy nekem mindegy, mindenki úgy csinálja ahogy akarja, de ne nevezzük már normának egy ESKÜVŐN az ilyen ízlestelenségeket mint a művirágok és a műanyag étkészlet.

Csinálja aki akarja, és érezze jól magát az eküvőjén, de ne kelljen már "ugyanolyan elegáns"-nak nevezni mint egy teljesen alap rendes étkészletet és valódi virágokat.

Amúgy érdekes hogy a szavazás alapján ciki, de a legtöbb válasz mégis a műanyagok mellett kampányol, írhatnának még azok akik a cikire szavaztak...

2023. szept. 29. 18:44
 13/18 anonim ***** válasza:
75%
12, a "nekem mindegy" és az egyértelmű értékítélet kissé üti egymást, már bocs:D
2023. szept. 29. 18:51
 14/18 anonim ***** válasza:
#13 nekem mindegy, azaz mindenki úgy csinálja ahogy neki tetszik. De ettől érinthetetlen lesz? Nem lehet megmondani hogy te jó ég, ez nagyon prosztó? A művirágot hagyjuk, ezerszer elfogadhatóbb mint a műanyag étkészlet. Arra viszont nincs mentség egy esküvőn. Nem lesz ember akinek nem szúr szemet ez a proliság. Egyébként mi volt az ok? Covid alatt volt? De gondolom nem, mert arról írtál hogy a "menyasszonynak el kellett volna szaladnia a saját esküvőjéről" ha nem ezekből esznek a vendégei, kíváncsi lennék mi ez a probléma, mert el nem tudom képzelni.
2023. szept. 29. 19:00
 15/18 anonim ***** válasza:
79%

14, a menyasszonynak erős túlhallása van, emiatt minden létező zaj fizikai fájdalmat okoz neki. Különösen a magas hangok, pl evőeszközök, tányérok, poharak koccanása. Ráadásul ha lehet kocogtatni, akkor egy tisztességes lagzin ugye kocogtatják is, csókot követelve ezzel.

Mondjuk... volt pár vendég aki ennek ellenére szerzett fém evőeszközt és elkezdte kocogtatni.... ha valami, hát ez inkább prosztóság, szerintem.. szembemenni egy súlyos betegség miatti egyértelmű kérésnek, pont annak ártani ezzel akit elvileg ünnepelnek... szánalmas..

Tény, a súlya alapján meg lehetett mondani, hogy nem fémből, üvegből és porcelánból vannak a cuccok, de ránézésre egyáltalán nem. Illetve hát a poharaknál még a súlyukból ítélve sem, mert a vékony borospoharak eléggé hasonló súlyban vannak. A tányér egyértelműen könnyebb volt, de azt meg nem emelgettük ugye:D Nekem csak a vacsora felénél esett le, hogy valmai nem kóser itt:D

2023. szept. 29. 19:28
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Mazsi dekoros örökcsokrom van. Megszólalásig hasonlít az igazi virágra. Nagyon közelről látszik csak, hogy művirág. Nekünk a kreatív fotózás és a lagzi között fél év telt el, szóval csak ez jöhetett szóba. Most pedig a lakásunk dísze. Kb 18ezer volt, és tényleg igényes, szép kivitelezésű.
2023. okt. 2. 20:26
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Már jó ideje dívik az örökcsokor azoknál, akik erre hajlanak, nem ciki, ha igényesen van megcsinálva. Én személy szerint nem ilyet választottam, de egy szép örökcsokorban nincs semmi gáz.
2023. okt. 12. 16:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet művirágból is olyat találni, ami stílusos és szép is, de azt azért nem könnyű beszerezni és nem olcsó. Amit eddig én boltban láttam művirágot, az a legtöbbször olyan is volt...kilométerekről látszott, hogy plasztik, természetellenes fényű-színű-tartású... de ha veszi rá az ember a fáradságot, hogy utánanézzen, akkor biztos talál igényesebbet is.
2023. okt. 23. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!