Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Polgári esküvőre (csak 2 tanú lesz jelen a páron és az anyakönyvvezetőn kívül) szükséges -e szerintetek a menyasszony kezébe a csokor? És az hülyén néz ki, ha csak egy egyszerű szoknya blúz vagy kosztüm az öltözék? Mármint a menyasszonynak.
Szerintem egyik sem ciki. Polgárira én is így fogok menni, se csokor nem lesz, se gyűrű, csak bemegyünk aláírni.
De ha nálatok lesz ünnepélyesebb része is, akkor sem gond szerintem, ha nincs csokor. Ruha sem kell több. Bevallom, számomra az furcsább, ha ilyenkor óriási habos-babos ruhát vesz fel valaki, de amúgy mindenkinek az ő esküvője és úgy csinálja, ahogy neki jó.
Egy elegánsabb nyáriruhában voltam, nem volt csokrom. Gyűrű volt, de az anyakönyvvezető szemmel láthatóan meglepődött rajta, szóval gondolom sokan nem szoktak vele vacakolni.
Később volt templomi esküvőnk is, kb 25 vendéggel, csokrom ott sem volt. Jobban éreztem magam úgy, hogy a kezem szabadon van.
Úgy csinálod, ahogy szeretnéd. Nincs erre semmiféle megkötés vagy szabály.
Egyébként szerintem kifejezetten röhejes, mikor egy aláírásért teljes esküvői puccba vágja magát valaki (habosbabos ruha, fátyol, minden kellék).
8-as
Az igenek kimondásával jön létre a házasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!