Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A vőlegényem külön kezeli a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegényem külön kezeli a saját vendégeit, meg az enyémeket! Milyen esküvőszervezés már ez? Külön kezelni a násznépet, az örömszülőket?

Figyelt kérdés
A sajátjainak vett köszönőajándékot, de mondta, túl drága lenne mindenkinek vennie, ezért az enyémeknek nem vett, intézzek nekik amit akarok. Vett a szüleinek szülőköszöntő ajándékot, azt mondja enyémeknek vegyek én, mert drágát vett, nem akarja még egyszer ugyanazt, drágáért. Egyedül a tanúkkal tett kivételt, mindkettőnek vett ajándékot, pedig az egyik tanú az enyém, a tesóm. De persze a tanúk ajándéka nem olyan drága mint a szülőköszöntő, és csak +1-et kellett vennie, gondolom azt nem érezte megterhelőnek. Én még ilyen esküvőn még nem voltam, az örömszülők egyformát szoktak kapni, a vendégek köszönőajándéka is egységes szokott lenni. Összefoglalva tehát a koszorúslányaimnak sem vett ajándékot, a szüleimnek sem vett szülőköszöntő ajándékot, és az én oldalamról hívott vendégeknek sem vett köszönőajándékot.
2023. aug. 28. 16:08
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy így lesz vége, de hidd el mindkettőtöknek így lesz a legjobb. Később is ez lesz, nem leszel boldog. Plusz ha ennyire anyagias tuti ezt hallgatnád a buli után, hogy ki mennyit adott.. Stb.

Van még hal abban a tóban, hidd el találsz jobbat is. Örülj neki, hogy most derült ki. Legyen boldog életed!

2023. szept. 3. 00:21
 42/50 anonim ***** válasza:
100%
Azért írd majd meg a reakcióját, kíváncsi vagyok
2023. szept. 3. 09:10
 43/50 anonim ***** válasza:
100%
Na remélem volt jegybontás!!
2023. szept. 3. 10:30
 44/50 anonim ***** válasza:
100%

40, csak egyvalamit elfelejtesz: Nem a vőlegénynek és a menyasszonynak adják a szülők a támogatást, hanem az ifjú párnak. Nem két külön egységről kellene beszélni, hanem egyről. A pár. Ez nem osztható kétfelé. Vagy mindketőtnek adsz, vagy egyiknek sem.

Hiszen erről szól a fuckin házasság!:D Hogy két ember eggyé lesz! De ha még ők maguk sem képesek egyként viselkedni, akkor hogy lenne elvárható, hogy mások egkyént kezeljék őket?

2023. szept. 3. 22:12
 45/50 anonim ***** válasza:
100%
Mi újság, kérdező, lapátra tetted ezt a bunkó egoistát?
2023. szept. 4. 07:51
 46/50 anonim ***** válasza:
100%

Ha a családod és barátaid nem lepődnek meg ezen, akkor sajnos nem vetted észre időben ezt

Valószínűleg az egész kapcsolatban ilyen önző volt

Sajnálom, kérdező

Szerintem beszélgess a barátaiddal, csaladoddal, hogy őket ez miért nem lepte meg, stb. Hátha tudnak segíteni. Az a helyzet, hogyha a barátaid is látják, hogy valami nem oké a kapcsolattal, az onnan már veszett fejsze nyele.

2023. szept. 4. 18:17
 47/50 anonim ***** válasza:
100%

"De ha még ők maguk sem képesek egyként viselkedni, akkor hogy lenne elvárható, hogy mások egkyént kezeljék őket?"

Sehogy, pont ez a lényeg. Most

2023. szept. 5. 05:47
 48/50 anonim ***** válasza:
78%
Megválaszoltad a saját kommentedet
2023. szept. 5. 05:47
 49/50 anonim ***** válasza:
100%
Mire jutottatok? Sikerült megbeszélni?
2023. szept. 6. 20:16
 50/50 anonim ***** válasza:
100%
Hova tűntél kérdező?
2023. szept. 7. 07:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!