Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényem külön kezeli a saját vendégeit, meg az
enyémeket! Milyen esküvőszervezés már ez? Külön
kezelni a násznépet, az örömszülőket?
Figyelt kérdés
A sajátjainak vett köszönőajándékot, de mondta, túl drága lenne mindenkinek vennie, ezért az enyémeknek nem vett, intézzek nekik amit akarok. Vett a szüleinek szülőköszöntő ajándékot, azt mondja enyémeknek vegyek én, mert drágát vett, nem akarja még egyszer ugyanazt, drágáért. Egyedül a tanúkkal tett kivételt, mindkettőnek vett ajándékot, pedig az egyik tanú az enyém, a tesóm. De persze a tanúk ajándéka nem olyan drága mint a szülőköszöntő, és csak +1-et kellett vennie, gondolom azt nem érezte megterhelőnek. Én még ilyen esküvőn még nem voltam, az örömszülők egyformát szoktak kapni, a vendégek köszönőajándéka is egységes szokott lenni. Összefoglalva tehát a koszorúslányaimnak sem vett ajándékot, a szüleimnek sem vett szülőköszöntő ajándékot, és az én oldalamról hívott vendégeknek sem vett köszönőajándékot.
Jesszusom:D ez már ilyen next level zsugoriság. Viszont nem hiszem el, hogy eddig nem volt ilyen
Én tuti lemondanám a lagzit, de még a kapcsolatról is elgondolkodnék, mert ez nagyon ciki
Nem kell mindent neki fizetnie, de az, ahogy ezt intézte, gáz.
2023. aug. 28. 21:09
22/50 anonim válasza:
Egyébként nekem ebben a "megoldottam az én oldalam" rész nem tetszik
Egy házasságban nincs én oldalam te oldalad rész. Mondja azt, hogy ő erre az ajándékra gondolt, a teljes násznépnek ez ennyi lenne, dobjuk össze felesben. Vagy valami hasonló. Nekem ez fura. Nagyon
2023. aug. 29. 08:50
23/50 anonim válasza:
Levenném a gyűrűt, odaadnám neki, és vissza az egész, no esküvő, adnék egy puszit az arcára, és sok szerencsét kívánnék neki a továbbiakban, persze nélkülem.
2023. aug. 29. 10:21
24/50 anonim válasza:
Erre én is azt mondom, még most fújd le az esküvőt.
2023. aug. 29. 12:39
25/50 anonim válasza:
Kissé pszichopatának tűnik. Empátiája nincs.
Én szakítanék vele még időben.
Ilyen a világon nincs, hogy valaki ezt eltűrje. Mindenképpen beteg, az biztos.
2023. aug. 30. 12:41
26/50 anonim válasza:
Gazdag zsido vagy gazdag sváb mind2 irigy zsugori fajta.. nem veletlen nem reagal a kerdezo.. a szep jo eletet lemondani az o szamara ilyen kis jelentektelen dolog miatt nem erne meg, inkabb szul 3 at is es el lelki terrorban de az anyagi stabilitas mindenek felett! Na az ilyenek miatt van keves boldof no es sok megkeseredett!!!
2023. aug. 30. 13:53
27/50 anonim válasza:
Ha ez nem egy troll kérdés, akkor ezzel az emberrel ne házasodj össze!
Ezt közös kasszából kéne megoldani. A szülőknek illik ugyanazt adni, de a vendégeknek is. Meg mi az, hogy az ő vendégei, meg a tieid? Nincs közös baráti társaságotok? Meg könyörgöm ez a ti közös napotok, a vendégek is közösek. Tuti nem mennék hozzá egy ilyen emberhez, mert későbbis ezt csinálja majd.
2023. szept. 1. 20:45
28/50 anonim válasza:
Nem méennék hozzá ilyen szrrágó emberhez.
2023. szept. 1. 20:46
29/50 A kérdező kommentje:
Már el is felejtettem, hogy kiírtam ide is a problémámat, azóta voltak fejlemények. Panaszkodtam a családomnak meg a barátnőmnek arról, hogy hogyan intézte a dolgokat, őket nem lepte meg... Azt mondták, mindig is ilyen volt... Mi a jobb, most megházasodni, és lehet 5 év múlva elválunk, vagy meg se próbálni? Ha lefújom az esküvőt, köztünk vége mindennek...
2023. szept. 1. 21:00
30/50 anonim válasza:
Fú bszki, ez azért kemény dilemma.
Eddig az együttélés során mennyire jött ki ez az enyém-tied dolog? Pl kaja, rezsi, mosogatás, ruhamosás, elintézendő dolgok, akár közösen hanszálható tárgyak kölcsönvétele, stb... ?
És nem utolsó sorban: általános pénzügyek kezelése a hétköznapokban?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!