Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A vőlegényem külön kezeli a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegényem külön kezeli a saját vendégeit, meg az enyémeket! Milyen esküvőszervezés már ez? Külön kezelni a násznépet, az örömszülőket?

Figyelt kérdés
A sajátjainak vett köszönőajándékot, de mondta, túl drága lenne mindenkinek vennie, ezért az enyémeknek nem vett, intézzek nekik amit akarok. Vett a szüleinek szülőköszöntő ajándékot, azt mondja enyémeknek vegyek én, mert drágát vett, nem akarja még egyszer ugyanazt, drágáért. Egyedül a tanúkkal tett kivételt, mindkettőnek vett ajándékot, pedig az egyik tanú az enyém, a tesóm. De persze a tanúk ajándéka nem olyan drága mint a szülőköszöntő, és csak +1-et kellett vennie, gondolom azt nem érezte megterhelőnek. Én még ilyen esküvőn még nem voltam, az örömszülők egyformát szoktak kapni, a vendégek köszönőajándéka is egységes szokott lenni. Összefoglalva tehát a koszorúslányaimnak sem vett ajándékot, a szüleimnek sem vett szülőköszöntő ajándékot, és az én oldalamról hívott vendégeknek sem vett köszönőajándékot.
2023. aug. 28. 16:08
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyet még életemben nem hallottam, ezeket egységesen kezelik, és ugyanazt szokták adni. Ti nem vagytok közös kasszán? Mégis milyen már az, hogy az ő szülei drágát kapnak, TŐLE, a Te szüleidnek meg vegyél, amit akarsz. Vendég dettó...majd a nászajándékot is így elfelejzi, hogy amit az ő része hoz, az az övé, amit a te vendégeid, azok lehetnek a tieid? Ne mondd, hogy eddig nem vetted észre, hogy mennyire méricskél, vagy 3 hónapja se ismeritek egymást, hogy feltűnt volna, hogy mekkora gyökér? Ha ezek után hozzá akarsz menni, egészségedre, majd egyed a maradékot, miközben ő a gourmet fogásokból falatozik...
2023. aug. 28. 17:06
 12/50 anonim ***** válasza:
100%
Ne menj hozza most derult ku hogy egy rohadek allat !!
2023. aug. 28. 17:08
 13/50 anonim ***** válasza:
100%

Uh, hát az igen:D

A jószágja még nem hallott arról, hogy a házasság lnéyege, hogy az "én" és "te"ből "mi" lesz:D

Nincs olyan, hogy a ző vendégei meg a te vendégeid. A ti vendégeitek vannak és kész.

Együtt éltek már? Csak a saját poharait mosogatja el? Csak a saját ruháit teszi be a mosógépbe?

Én az ilyen embert nagy ívben kerülném..

2023. aug. 28. 17:31
 14/50 anonim ***** válasza:
100%

Az az igazság, hogy ezek alapján őt nem érdekli, hogy te vagy családod mit gondol róla, sőt senki véleménye, érzelmi világa nem hatja meg. Valószínű hogy olyan érzelmileg sivár neveltetést kapott és csakis a családja szeretetét akarja kiharcolni.

A második lehetőség, hogy nem fogadja el a családod/egy fösvény/uralkodó alak, aki bármikor a házasságban is megteszi veled, hogy rád egy centet nem fog költeni a jövőben, kiszámláz mindent és a közös utód is megérzi miféle egyed.

Én olyan verziót is látok ebben, hogy ő azt hiszi,hogy minden le van zsírozva és már nem kell magát megjátszania tovább.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Nehogy ide juss, mint e kérdező!

Én szakitanék, nemhogy hozzá mennék feleségül! ☺️

2023. aug. 28. 17:31
 15/50 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdekli őt a családod, egyáltalán nem. Sem a barátaid. Nekem ez nem tetszik.

Szerintem mondd le a lagzit

2023. aug. 28. 17:46
 16/50 anonim ***** válasza:
88%
Ki ez a sznob bzi?
2023. aug. 28. 17:50
 17/50 anonim ***** válasza:
100%

Megfontolandó, hogy valóban ő az, akivel együtt akarod leélni az életedet.

Bár arra is kíváncsi lennék, hogy eddig miért nem vetted észre a jeleket. Az ilyen kaliberű dolgok nem szoktak derült égből érkezni. Biztosan ott voltak, csak maximum nem vetted észre.

2023. aug. 28. 18:01
 18/50 anonim ***** válasza:
23%
Gázdágg
2023. aug. 28. 18:11
 19/50 anonim ***** válasza:
92%
A legjobb helyre jöttél tanácsért. Nehogy a vőlegényeddel vagy a családoddal beszéld meg...
2023. aug. 28. 18:53
 20/50 anonim ***** válasza:
100%

Gáz, hogy nem beszélt veled erről, hogy mi a terv, mit szeretne. Meggondolnám az esküvőt, de a kapcsolazot is.

Viszont azt miért várod, hogy mindent ő fizessen?

Szerintem úgy jó, ha a pár felesben (vagy előre megbeszélt módon), előre megbeszélt budget-tel költenek az esküvőre és mindenképp együtt szervezik.

2023. aug. 28. 19:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!