Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényem külön kezeli a saját vendégeit, meg az enyémeket! Milyen esküvőszervezés már ez? Külön kezelni a násznépet, az örömszülőket?
Uh, hát az igen:D
A jószágja még nem hallott arról, hogy a házasság lnéyege, hogy az "én" és "te"ből "mi" lesz:D
Nincs olyan, hogy a ző vendégei meg a te vendégeid. A ti vendégeitek vannak és kész.
Együtt éltek már? Csak a saját poharait mosogatja el? Csak a saját ruháit teszi be a mosógépbe?
Én az ilyen embert nagy ívben kerülném..
Az az igazság, hogy ezek alapján őt nem érdekli, hogy te vagy családod mit gondol róla, sőt senki véleménye, érzelmi világa nem hatja meg. Valószínű hogy olyan érzelmileg sivár neveltetést kapott és csakis a családja szeretetét akarja kiharcolni.
A második lehetőség, hogy nem fogadja el a családod/egy fösvény/uralkodó alak, aki bármikor a házasságban is megteszi veled, hogy rád egy centet nem fog költeni a jövőben, kiszámláz mindent és a közös utód is megérzi miféle egyed.
Én olyan verziót is látok ebben, hogy ő azt hiszi,hogy minden le van zsírozva és már nem kell magát megjátszania tovább.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Nehogy ide juss, mint e kérdező!
Én szakitanék, nemhogy hozzá mennék feleségül! ☺️
Nem érdekli őt a családod, egyáltalán nem. Sem a barátaid. Nekem ez nem tetszik.
Szerintem mondd le a lagzit
Megfontolandó, hogy valóban ő az, akivel együtt akarod leélni az életedet.
Bár arra is kíváncsi lennék, hogy eddig miért nem vetted észre a jeleket. Az ilyen kaliberű dolgok nem szoktak derült égből érkezni. Biztosan ott voltak, csak maximum nem vetted észre.
Gáz, hogy nem beszélt veled erről, hogy mi a terv, mit szeretne. Meggondolnám az esküvőt, de a kapcsolazot is.
Viszont azt miért várod, hogy mindent ő fizessen?
Szerintem úgy jó, ha a pár felesben (vagy előre megbeszélt módon), előre megbeszélt budget-tel költenek az esküvőre és mindenképp együtt szervezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!