Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghívjam a párom exét az esküvőnkre, ha abból a kapcsolatból született nekik közös gyerek?
Figyelt kérdés
Nemsokára házasodunk, kisebb esküvőt tervezünk (50 fő körülit - szűkebb család, közeli barátok + az 1 fők). Páromnak van egy kislánya az előző kapcsolatából (ott nem volt házasság). Nem mondanám jónak a kapcsolatunkat az ex-szel, csak a gyerek miatt van kommunikáció, a volt pár eléggé problémás személyiség, nehezen viseljük el. Neki is van már új kapcsolata, közös gyerekük is született, az ex párjának is van már egy kisfia (mozaikcsalád a köbön). Kérdés, hogy ti meghívnátok-e az esküvőre őket? Nyilván párom kislánya ott lesz velünk, de én személy szerint nem szeretném, ha a másik szülője is jönne. Az elmúlt években rengetegszer kiborított már engem is, csak ideges lennék. Párom kislánya életvitelszerűen nem velünk él (de hetente van nálunk is), nagyon kötődik a gyerek mindkét szülőhöz. Mindig úgy emlegeti az esküvőnket, hogy az anyja is ott lesz, de még nem mondtunk neki arról semmit, hogy ez nem biztos. 8 éves amúgy. Nem tudom, mi lenne a helyes döntés.2023. aug. 28. 15:48
11/19 Appassionato2022 válasza:
#10: Hűha, a gyerekét sem? De a krapekhoz azért hozzá mennél? ( hülye dolog, hogy a szülő esküvőjén nincs ott az a 8 éves, aki egyébként a továbbiakban a pár életének a része lesz. Mert egy 8 éves már nem olyan pici, egy általa ismert, szeretett rokonra rábízható, ahogyan itt is a dédire.)
12/19 anonim válasza:
Én se hívnám meg az exet, és senki olyat, akitől alapból a hátamon feláll a szőr 😁 ez a ti napotok, érezzétek jól magatokat azokkal az emberekkel,akik igazán számítanak.
Tudom, más kötődésű,de haverom pl a szüleit nem hívta meg az esküvőjére,mert nincsenek jóban, meg nem is tartják igazán a kapcsolatot. Problémamentes és szép nap volt 😎
13/19 anonim válasza:
#11-es, semmi keresnivalója nincs egy 8 éves gyereknek egy esküvőn, pláne nem az enyèmen.
14/19 Appassionato2022 válasza:
#13: Szerintem egy átlagosan jól nevelt, normális 8 éves simán vihető esküvőre úgy általában is. Természetesen ismerem a 'gyerekmentes esküvő' fogalmát, és nincs is ellene kifogásom. De azt nem tartom normálisnak, hogy egy 8 éves ne legyen ott a szülője esküvőjén. Pontosabban: azt nem tartom normálisnak, hogy egy 8 éves papája(mamája) összeházasodjon egy olyan partnerral, aki azt mondja, amit Te a 13-ban. :) Így már egyetértünk?
15/19 anonim válasza:
Nem èrtünk egyet, Ödönke maradjon otthon.
16/19 anonim válasza:
Nem kell hozzamenni Ödön bácsihoz
17/19 anonim válasza:
15
Azzal egyeütt, hogy nem szeretem a gyerekeket, az esküvőkön (és egyéb rendezvényeken) még kevésbé szeretem őket, és egy egyedülálló apától egyenesen menekülnék... Ha már valaki vélhetően örömmel belement egy olyan házasságba, amelyben már van egy gyerek, akkor könyörgöm, ne akarja kiutálni az esküvőről.
És ezt tényleg úgy mondom, hogy a magam részéről nem kérek a gyerekekből.
18/19 anonim válasza:
Ödönke otthon marad, ez van :D
19/19 anonim válasza:
Nem hívnám meg,semmi keresnivalója ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!