Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek kisebb létszámú esküvője volt, hogy sikerült?
Öcsémnek nagy esküvője volt, 120 vendéggel. Mi a párommal kicsit szeretnénk tartani, ahova a szűk családi kört és azokat a barátainkat hívnánk meg, akikkel valóban találkozunk is, az életünk részei. Nem látjuk értelmét olyan rokonokat vagy kollégákat stb meghívni, akikkel száz éve nem, vagy csak a munkahelyen beszélünk.
Így kb 35 fő lenne jelen. A kérdés arra vonatkozna, hogy lehet ugyanolyan jó hangulat - táncparketten főleg - mint amikor sokan vannak? Vagy inkább beszélgetés, punnyadás a jellemzőbb?
Eddig csak olyan esküvőn voltam, ahol sokan voltak. Emlékszem kiskoromban voltam igazi falusi lagziban is, ahol 400 vendég volt. Pár dologban biztos voltam: csak olyan embereket szeretnék meghívni akikkel heti szinten beszélek és találkozok, nem akarok lakodalmas zenekart mert borzalmas, a kaja pedig svédasztalos legyen és ne ez a töltött káposzta, rantotthús, pörkölt kombó :D
Szeretünk táncolni és bulizni, a barátainkkal biztos fogunk, a társaság fele-fele arányban fog 20-30as és 50-60as korosztalybol állni, plusz lesz 2 nagyi akik már 80 évesek. Emiatt kicsit aggódom, hogy a vendégek fele nem biztos hogy beszall a táncba :D A helyszín direkt kicsi lesz és elegáns, nem akarunk elveszni a térben. Ceremóniamester szerintem kelleni fog, de ott sem ezt a hagyományos "népi" vonalat szeretném, hanem modernet inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!