Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Melyik ruha a szebb? A flitter...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik ruha a szebb? A flitter közönséges lenne egy esküvői ruhán?

Figyelt kérdés

Ez az első:

[link]

Második:

[link]

Mind a kettő nagyon tetszik, én a másodiknál éreztem azt picit jobban, hogy "ez én vagyok". Imádom, ha valami csillog, szeretem a gyöngyöket, ez így ránézésre is olyan "Hamupipőke-ruha".

Anyukám meg azt mondta, hogy közönséges és évek múlva már egyáltalán nem tetszene nekem sem.

2023. aug. 10. 22:38
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem voltak flitterek a ruhámon. Nem volt ugyan ennyire sok, meg a ruha nem csillogott, de szép volt nagyon, nem volt közönséges, mert szépen beleilleszkedett a varrt mintába. Eleve azt mondod, hogy neked a csillogós tetszik, ezért szerintem válaszd azt.

Másik oldalról - bár én ennyi pénzt én eleve nem adnék ki semmiféle ruhára - az elsőn nem is értem, hogy mi kerül ennyibe. A másodikon látom hogy ott az a sok nagyon aprólékos cucc végig a ruhán plusz a tetején is szépen ki van találva hogy hogyan érjen véget, szóval azon látszik, hogy valakinek munkája volt vele.

2023. aug. 11. 11:39
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

A két ruha ég és föld, de egyik sem közönséges, egyáltalán nem értem anyukádat. Nagyon sajnálom, hogy így elbizonytalanított.

A kérdésedet olvasva köldökig kivágott, sokat mutató-átlátszós ruhákra számítottam. Mindkét ruha fantasztikus, bármelyiket is választod, biztosan csoda leszel benne! Ez a te esküvőd, így kizárólag neked kell megfeleljen a ruhád. Hol lehet ilyen szépségeket venni itthon?

2023. aug. 11. 16:14
 23/31 anonim ***** válasza:
79%

Egyik sem tetszik, de nem közönséges a 2. sem. Nem tetszik a szabása, olyan a modellen is, mintha le akarna csúszni. Az első meg kevés nőnek áll jól, könnyen torzítja az alakot.

Szerintem sokat számít, ha felpróbálod és úgy döntesz.

2023. aug. 12. 21:06
 24/31 anonim ***** válasza:

Szerintem kicsit felreerthető a kerdes abbol a szempontbol hogy olyan mkintha már most választanál ruhát.

"évek múlva már egyáltalán nem tetszene nekem sem."

Èvek múlva lesz az esküvőd majd egyszer, vagy mostanaban? Csak mert akkor nem írunk olyat hogy "azt válaszd amelyik tetszik"

2023. aug. 13. 09:22
 25/31 A kérdező kommentje:

Jövő nyáron, de mivel itthon nem beszerezhetők a ruhát, nem hagynám az utolsó pillanatra a választást, vásárlást.

Anyukám ezzel a mondatával arra célzott, hogy a képeket visszanézve ne érjen majd csalódás, X év múlva.

2023. aug. 13. 09:43
 26/31 anonim ***** válasza:
50%
A második valóban azt a benyomást kelti, hogy le akar csúszni. Félő, hogy a viselője is ezt fogja érezni, és önkéntelenül igazgatni fogja. Az biztos, hogy nagyon szép, de én a mostani eszemmel nem merném felvenni.
2023. aug. 13. 14:22
 27/31 anonim ***** válasza:
56%
A második ruhánál nekem kérdés, hogy neked hogy áll, mert elég érdekesen ráncolódik a bőrszínű / áttetsző anyag, pont a nude illusion hatást töri meg. Az első ruha alapvetően jobban tetszene, de ez a kereszteződő gallér elég furcsán néz ki, jobban tetszett volna, ha szimmetrikus. Kérdés az, hogy 50 év múlva is ugyanennyire tetszene-e ez a sok csillogás, vagy csak egy múló hóbort. Az első biztosan időtállóbb, de ha a második egyértelműen, 100%-ban a te stílusod, válaszd azt - én a helyedben azért néznék más csillogós ruhát is.
2023. aug. 14. 00:03
 28/31 Kései Sirató ***** válasza:
100%

Mindkettő gyönyörű.

Különbség csak az, hogy az elsőhöz jobban passzol feltűnőbb fejdísz, frizura és csokor, a másodikhoz egyszerűbb kiegészítőket választanék, ott hagynám érvényesülni a ruhát minden máshoz képest.

Azt válaszd, amelyik Neked jobban tetszik!

2023. aug. 15. 14:42
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Két szép, de teljesen különböző ruháról van szó. Ha te szeretnéd, hogy díszes legyen, akkor mindenképp azt válaszd. Egyáltalán nem közönséges.
2023. aug. 15. 15:02
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő stílusos és ízléses. Fel se merüljön benned, hogy bármelyik közönséges lenne, nem az egyik sem.
2023. aug. 15. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!