Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Melyik ruha a szebb? A flitter...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik ruha a szebb? A flitter közönséges lenne egy esküvői ruhán?

Figyelt kérdés

Ez az első:

[link]

Második:

[link]

Mind a kettő nagyon tetszik, én a másodiknál éreztem azt picit jobban, hogy "ez én vagyok". Imádom, ha valami csillog, szeretem a gyöngyöket, ez így ránézésre is olyan "Hamupipőke-ruha".

Anyukám meg azt mondta, hogy közönséges és évek múlva már egyáltalán nem tetszene nekem sem.

2023. aug. 10. 22:38
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Egyik ruha sem illik hozzám, bár szerintem mindkettő szép.

A második ruhát egyáltalán nem tartom közönségesnek, mint írtam, szerintem az is szép és ha neked ez tetszik, akkor mindenképpen ezt válaszd. Ez a TE ruhád lesz a TE esküvődön. Az a legfontosabb, hogy neked jó legyen a ruha.

2023. aug. 10. 23:34
 12/31 anonim ***** válasza:
Szia! A második ruha gyönyörű!
2023. aug. 11. 00:39
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Az első ruháról egy csendes, halk szabú, szolidan mosolygó menyasszony ugrik be. Állófogadás, klasszikus zene szól, stb.

A második ruháról egy hangosan nevető, önfeledten bulizö menyasszony ugrik be, tipikus ereszd el a hajam lagzis hangulat.

Egyébként mindkettő szép, válaszd azt, amelyik illik hozzád. Az meg nem érv, hogy X év múlva mi tetszene. Most kell benne jól érezni magad.

2023. aug. 11. 04:41
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Mind a kettő nagyon szép, bár nekem a másik "túl sok", de semmiképpen nem közönséges. Ha úgy érzed hogy ez való hozzád, akkor ezt válaszd.
2023. aug. 11. 09:10
 15/31 anonim ***** válasza:
0%
A 2. szep. Ha levagod terdig ,akkor buliba is elhordhatod. Esetleg kiveszel alulrol retegeket a szoknyabol.
2023. aug. 11. 09:15
 16/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Az az igazság, hogy nem hiszem, lesz valaha olyan buli, ami miatt egy Milla Nova ruhát tönkretennék. 😂

2023. aug. 11. 09:17
 17/31 anonim ***** válasza:
63%

Az egyes.

A második nekem olyan Disney-hercegnős inkább.

2023. aug. 11. 09:19
 18/31 anonim ***** válasza:
46%
Csak a kíváncsiság kedvéért elárulnád, milyen árban vannak? Gondolom, elég drágák.
2023. aug. 11. 09:20
 19/31 A kérdező kommentje:
Ez igazából sok mindentől függ, de olyan 1 millió forint körül indulnak, átszámolva.
2023. aug. 11. 09:51
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Mkndkettő gyönyörű. Nem közönséges mert mindkettőnek izléses a kialakítása, és minőségi darabok. Innentől lkezdve csak izlés kérdése melyikret válaszod.

Feltételezem ha ilyeneket nézegetsz nem évek mulva fogsz férjhezmenni hanem most. Most kell hogy tetszen a ruha.

2023. aug. 11. 10:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!