Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik ruha a szebb? A flitter közönséges lenne egy esküvői ruhán?
Ez az első:
Második:
Mind a kettő nagyon tetszik, én a másodiknál éreztem azt picit jobban, hogy "ez én vagyok". Imádom, ha valami csillog, szeretem a gyöngyöket, ez így ránézésre is olyan "Hamupipőke-ruha".
Anyukám meg azt mondta, hogy közönséges és évek múlva már egyáltalán nem tetszene nekem sem.
Egyik ruha sem illik hozzám, bár szerintem mindkettő szép.
A második ruhát egyáltalán nem tartom közönségesnek, mint írtam, szerintem az is szép és ha neked ez tetszik, akkor mindenképpen ezt válaszd. Ez a TE ruhád lesz a TE esküvődön. Az a legfontosabb, hogy neked jó legyen a ruha.
Az első ruháról egy csendes, halk szabú, szolidan mosolygó menyasszony ugrik be. Állófogadás, klasszikus zene szól, stb.
A második ruháról egy hangosan nevető, önfeledten bulizö menyasszony ugrik be, tipikus ereszd el a hajam lagzis hangulat.
Egyébként mindkettő szép, válaszd azt, amelyik illik hozzád. Az meg nem érv, hogy X év múlva mi tetszene. Most kell benne jól érezni magad.
Köszönöm a válaszaitokat!
Az az igazság, hogy nem hiszem, lesz valaha olyan buli, ami miatt egy Milla Nova ruhát tönkretennék. 😂
Az egyes.
A második nekem olyan Disney-hercegnős inkább.
Mkndkettő gyönyörű. Nem közönséges mert mindkettőnek izléses a kialakítása, és minőségi darabok. Innentől lkezdve csak izlés kérdése melyikret válaszod.
Feltételezem ha ilyeneket nézegetsz nem évek mulva fogsz férjhezmenni hanem most. Most kell hogy tetszen a ruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!