Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez a pároknál?
Legtöbb esetben nincsenek is meg olyan jó.
Vagy így akarják megmenteni a kapcsolatot, ami persze nem sikerül.
Vagy... az egyik fél (tipikusan a nő) kierőszakolja a házasságot. A másik belemegy, pedig nem véletlenül nem kötelezte el magát 10 évig...
Szerintem pár éven belül el kell dönteni, hogy komolyan gondolod a másikkal vagy sem. Ha igen, el kell kötelezni magad, ha nem, akkor viszont ne hitegessük a másikat. Ha akarsz valakit, azt mindig tudod. Csak azon kell gondolkozni, ha nem akarod.
Persze más, ha tizenéves vagy, más, ha huszon, más, ha harmincon...
Szerintem ezek valahogy úgy lehettek, h benne voltak egy kapcsolatban sokáig ami sokáig jó is volt, és mikor megérezték h kezd lecsengeni vagy szétesni vagy megkopni vagy akármi akkor összeházasodtak h az majd új színt visz bele és újra jó lesz. Nem változott semmi, az elkezdődött folyamat folytatódott és a vége válás lett.
De ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!