Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más pároknál ez hogy van? (Akik régebb óta járnak. )
Ki szokott kezdeményezni találkát, randit, stb?
Nálunk főleg én, barátom akkor kérdez rá, ha én nem dobom fel, hogy na akkor mikor futunk össze? Múltkor rákérdeztem, azt mondta neki teljesen mindegy, ő bármikor szívesen lát, úgyhogy döntsem el én, nekem mikor jó. Másoknál ez hogy szokott lenni, csakúgy kíváncsiságból?
20L
Nálunk is a barátnőm "kezdeményezi" a találkákat de igazából ez abban merül ki, hogy ő hozza fel előbb, hogy holnap mikor meg hol tali.
7 éve vagyunk együtt.
mi egy éve vagyunk együtt, hétvégi kapcsolat, egymástól 100 km-re lakunk. ez nálunk alahogy nem kérdés, egyik péntek délután én megyek, másikon ő jön. majd most így nyáron lesz érdekes, de gondolom most is felváltva fog menni
17L 23F
Mi 5 éve vagyunk együtt, minden nap 5-6órát együtt vagyunk, az 5 év alatt nem volt olyan nap, hogy ne találkoztunk volna. Változó, hogy ki mondja, inkább attól függ, hogy kin múlik a találka ideje.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!