Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Haveromnak lesz az eskűvője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haveromnak lesz az eskűvője . Tanúk leszünk a barátnömmel. Milyen ajándékot adhatnék neki? Régi ivó cimborám,jó haverok maradtunk.

Figyelt kérdés

Kissé el távolodott tőlem,most meg hívott az esküvőjjére .

Polgári lesz majd 1 éttermi evés.

Szeretnék neki és barátnőjjének adni valamit.

Alkoholt nem lehet mert teljesen le állt a piával .

Keret kb 20e ft

2023. aug. 5. 12:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
11%

8-as, itt nem arról van szó, hogy "fizet".

Tárgyi dolog esetén is többet adna az ember 20 ezer forintot érő dolognál.

2023. aug. 5. 14:58
 12/23 A kérdező kommentje:

Nos , németbe vállakozó a srác akinek lenne az esküvőjje.

Én havi 200ból élek retkes magyar országon ház hitel stb van a nyakamba .

Borítékos pénzt mellőzném.

A házaspár szerdán jön haza, majd péntek esküvő, szombaton mennek vissza németbe.

8-an leszünk mindössze az esküvőn .

200km-ert utazok miatta ...

Max 30e ft az ajándék full teteje .

Szeretnék egy pozitív gesztussal ajándékot adni .

Nincs külön bérelve ét terem sem csak be ülünk időre foglalt asztalhoz

2023. aug. 5. 15:12
 13/23 anonim ***** válasza:
47%

"németbe" :))))

Mennyire proli egy társaság lehettek így leírás, íráskép alapján, te jó ég:D

2023. aug. 5. 15:21
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Valamit gravíroztatni esetleg?
2023. aug. 5. 16:47
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Annyit adj, amennyi neked belefér a keretbe! A gravírozás szerintem is jó ötlet lehet!
2023. aug. 5. 18:15
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Én esküvőre készülök, menyasszony vagyok.

Mik ezek a kommentek, hogy keveslitek a 20ezret? Ezért utálják meg az emberek az esküvőket!

Senki nem azért hívja a vendégeket, hogy szorongjanak, hogy mennyit illik, nem illik, meg szerintetek mi kevés... Már pont elég megterhelő ha oda kell utazni, aznapra szabadnak kell lenni, netán ruhát venni.

Mi eleve nem fogadunk el pénzt, a meghívóba beírjuk, hogy az ajándékot preferáljuk, legyen az bármi apróság, ami megmarad emlékbe. pénz elszáll, a tárgy örök.

A tanúnak még én fogok külön ajándékot adni, hiszen nagyon hálás vagyok, hogy ő van nekem.

2023. aug. 8. 14:32
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
16, sajnos nem mindenki így gondolkozik. Szerintem se azért hívjanak meg esküvőre, mert fejős tehénnek néznek.
2023. aug. 8. 22:29
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

#16 vagyok, aki nem így gondolkozik, az ne szervezzen esküvőt.

Nyilván mi is végeztünk egy gyors fejszámolást, hogy vajon mennyi jön "vissza", de annyira elvette az egész romantikáját, hogy elmondani nem tudom.

Akkora esküvőt szervezzen az ember, amennyit ki tud fizetni, és felhőtlenül jól tudja érezni magát, akkor is, ha egy forint nem jön be.

Mi inkább visszább vettünk, nem fogadunk el pénzt, cserébe nincs habzsidőzsi, füstgép, mozifilm minőségű highlight film, és sorolhatnám. Akinek erre szüksége van, vegye meg magának, ne a násznépen hajtsa be.

Az esküvő a közös, meghitt ceremóniáról, ünneplésről, buliról szól.

2023. aug. 9. 10:02
 19/23 A kérdező kommentje:

Ki deritettem a vőlegény anyukájjától hogy a srác,nagyon szeret főzni.

Egy minőségibb edény boltban ahol van ét készlet stb egy mondjuk 20e ft körüli ajándék utalványt vásárolnék,valamint mellé egy kisebb összeg max 20e ft kp?

Mivel szeret főzni így választhatnának közösen egy edény készletet/ét készletet.

Bocsi hogy helytelenűl írok,telefonról tudok netezni .

2023. aug. 10. 02:52
 20/23 anonim ***** válasza:
Szerintem ez jó ötlet, de te magad is választhatsz valamit a boldi eladó segítségével :)
2023. aug. 10. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!