Miért kell így viselkednie a barátnőmmel?
A barátnőmmel már lassan 2 éve vagyunk együtt, de anyukámon látszik, hogy valamiért nem tudja elfogadni.
Barátnőm kedves és aranyos mindig, csak néha túl csendes és visszafogott. Anyukám mindig csúnyán néz a barátnőmre, olyan semlegesen, nagyon ritkán kezdeményez beszélgetést, de akkor is lehet érzékelni, hogy muszájból. Anyámnak vannak elég csúnya beszólásai is, pl. amikor ettünk és a kisöcsém épp a wc-n pisilt nyitott ajtóval és mondtam neki, hogy csukja be az ajtót, mert itt a barátnőm, erre anyám ilyet szólt: "És akkor mi van? Látott már f@*zt!"
Amikor együtt leülünk enni, anyám olyan "semmilyen" arccal néz a barátnőmre és mindig csak velem kezdeményez beszélgetést, mintha a barátnőmet ki akarná zárni. Amikor nincs ott a barátnőm, akkor anyám mindig mondja, hogy elég szerencsétlennek tűnik ez a lány és kicsit butának is látszik (pedig nem).
Érdekes módon apámmal nincs ilyen probléma.
Mi lehet a probléma? Más is tapasztalt már ilyet?
Az èdesanyàk ilyenek sajnos, talàn tènyleg butuskànak làtszik, ha fèlènk ès nem beszèlgetni èdesanyàddal.
Beszèlj külön külön mindkettővel, baràtnődet pròbàld kicsit bàtorìtani..
Anyukàd , hàt..ne haragudj de picit bunkò.
Ilyesmit nem szòlunk be, amit ő.
Pròbàlj beszèkni vele, ès ha nem vàltozik a stìlusa ne vidd oda a baràtnőd többet, mert anyukàd viselkedèse mindent tönkretehet.
Ha velem így viselkedne a párom anyja és ilyen bunkón nyilvánulna meg, én az életben többet be sem tenném a lábamat hozzátok.
Ebből kiindulva én is megkérdőjelezem némileg a barátnőd értelmi képességeit, mert az egy dolog, hogy csendes valaki de ennyire nyomorék ne legyen már, hogy ilyesmit eltűr.
szerintem állja a sarkadra ės mondd meg neki őszintėn hogy az ilyen beszėddel ės a viselkedėsėvel csak magát jâratja le.
nyilván azert ilyen vele mert nem szereti a barátnődet, es azt akarja elėrni hogy szakitsatok.
A legfōbb oka, hogy féltékeny az anyukád.
Mivel új lámy van a képben, így hirtelen felfogta, hogy a pici fia lassan fel nő és fél, hogy el veszít majd.
Ez amolyan lelki védekező mehanizmus az anyákba.
Amúgy hidd el sokkal rosszabb esetek is vannak.
Engem sokszor csúnyánlehordott a párom anyukája (csak mert épp olyanja volt) és ezerszer roszabb volt. Dehát mivel nagyon szeretem a fiút, ezért ezt is "elviseltem" miatta. (Persze nálunk sokszor szóba jött az anyukája viselkedése.)
Kérd meg anyukádat, hogy viselkedjen vele kedvesebben, illetve a barátnődtől kérj bocsánatot, és momd meg neki, hogy ne foglalkozzon anyukáddal, ietve engedje el a füle melletta dolgokat.
Ha én vendégségbe megyek valahova és egyértelműen éreztetik velem, hogy nem látnak szívesen, akkor nem megyek oda többet. Ha pedig egy ilyen megnyilvánulás történik az ebédlőasztalnál akkor abban a pillanatban felállok és elmegyek.
Számomra ez a "csendben pislogok magam elé" hozzáállás teljesen érthetetlen.
Szomorú de az összes 40 50 es nő ilyen f hiányos irigy
Tényleg? Az összes? Na mesélj még, kicsirigó. Te férfi vagy nő vagy? Korod? 19 körül, igaz?
Szerintem csak te mozogsz idióta emberek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!