Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan kerhetem az apjat hogy ne hozza a parjat?
De ezt miért neked kell megtiltanod? Nem értem.
A férjednek nincs szája, hogy megmondja az apjának?
Mindenki a saját családját intézze.
A csajszika családban marad, sebaj... :D
Amúgy a vőlegényed dolga szólni az apjának. Egyébként ha ilyen helyzet lenne a szüleimmel, hogy friss a válás, biztosan nem hívnám meg az új nőt. Semmi közünk egymáshoz.
Ez megint olyan tipikus, a nő akár rendezkedni a férj családjában, mindig ez van (mondom ezt nőként).
Hagyd a férjedre a dolgot, ez az ő apja, ő családja, ő döntése.
Mekkora bullshit:-) Nekem világosan lejön, hogy téged az évekkel ezelőtti „kezelgetés” zavar, nem a leendő anyósodnak az érzései vagy bármi más.
Amúgy meg nem a megtiltás a helyes szó ebben az esetben. Ha nem akarjátok a barátnőt, akkor csak apukát hívjátok meg.
Nem, nem kérheted jogosan. Elmondhatod Neki, hogy ez Téged zavar, Ő pedig elmondhatja a saját véleményét és ha ezek nem egyeznek akkor érvelhettek pro és kontra, ahogy felnőtt emberek szokták. Tudod, a felnőttek között így működnek a dolgok, nem ultimátumokkal, tiltásokkal meg utasításokkal.
Továbbá én nem mennék esküvőre ha a páromat (legyen az bárki) nem hívnák meg. Ez egy eléggé nehéz helyzet, de ha dugni nem volt gáz ezeknek az embereknek, akkor talán egy levegőt szívni se legyen az.
Most amúgy csak kavirnyázod az alvadt fost vagy volt róla szó hogy vinni akarja?
Lehet csak kurelja mint anno a vőlegényed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!