Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találjak olyan embert, akivel értelmesen lehet kommunikálni és van is kedve hozzá? Komoly válaszokat, ha kérhetem.
Nemtöl függetlenül nekem olyan ember(ek)re lenne szükségem, akivel/akikkel különbözö témában lehet hosszasan beszélgetni.
Engem nagyon sokminden érdekel, szinte majdnem mindenröl lehet velem eszmét cserélni, van egyéni véleményem, emiatt nem találom a helyem igazából. Sok ember vesz körül, akiknek szívesen segítek, szeretem is öket, de nekem több kell.
Hol találok ilyen embert? Akár itt is (sose tudhatom, hogy néhány hülyeség mögött mi rejtözik:))
Ilyen emberekből nem sok van =) Nagyon sok ember másnak adja ki magát neten,ezért tulajdonképpen majdnem mindegy,hogy hol keresel ilyen beszélgetős partnert ^^
De én is eltudok merülni pár témában :D
Köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok!:)
Holnap tudok írni nektek, mert most telefonról netezem, sajnos régen volt rajta frissítve az op.rendszer, ezért sokszor "kidob" a böngészöböl egy idö után, a levél tartalma meg természetesen ilyenkor elvész.
Mindenképpen írok, remélem nem foglak untatni benneteket!
Ja, el is felejtettem, 23 éves nö vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!