Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, akik táncoslányokat hívnak az esküvőre?
Lehet hogy én vagyok nagyon maradi, de elképedtem rajta. Szembe jött velem egy hirdetés, hogy lehet hívni 40 perces előadásra 2 táncosnőt. Persze félmeztelenül vannak, egy kis disz takarja a bimbót, harisnyakötő és valami anyag amit ráznak. Megnéztem a feltett videókat, az egész abból állt hogy rázták magukat egyszerre, sőt a vőlegény ült a széken és konkrétan csak neki “sztriptizeltek” a menyasszony meg a háttérben állt. Másikban a férfiak dugdostak csomó pénzt a melltartójukba
Nekem ez baromi furcsa és érthetetlen, hogy miért van ott ennek a helye és miért értékelik az emberek. Mégsem fordulna a fejemben, hogy a legszebb napunkon,- ami kettőnkről szól és hogy minket ünnepelnek- hivjak ilyeneket és végignézzem ahogy az újdonsült férjemnek rázzák a feneküket.
Ti mit gondoltok erről?
Legénybúcsúra szokták.
Esküvőn bunkóság.
nem mennék olyanhoz aki rabságnak vesz egy házasságot es ez lenne az igénye ünnepléshez.
ez inkább mintha a férfiasságátol kéne bucsuznia. gyász.
Ha ilyen lenne az esküvőmön, megceloznam a vilag legrövidebb hazassaga cimet; reggel be is adnam a válokeresetet. Mar amennyiben a ferjem akarta őket. Ha valamelyik "jófej" haverja, akkor meg megmondanam hogy bar az ilyenekbe nem szoktam beleszolni, de vele ezentul tartsa a távolsagot
Legénybucsura is bunkóságnak tartom, esküvőre meg pláne. De lehet én is maradi vagyok
Ha ez én férjem ölében tancolna 2 ribi caz ESKUVUNK napján? És ezt hagyná beadnam a válast rögtön. Ha a haver hívta sem kötelező ott ülnie. Ez az igénytelenség netovábbja..
Kiakadnek. Egyszerűen düh rohamot kapnék szerintem...
Esküvőre?
Inkább hívnék egy kamarazenekart, hogy legyen élő zene a polgárin, az emelné a színvonalat.
Megmutatnád ezt a hirdetést?
(Szerintem nincs ilyen, csak kitaláltad.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!