Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35+ nők! Nem zavar, hogy a táncoslányokat megnézi a párod egy szórakozó helyen?
tudod itt divat olyanokat mondani, hogy "mi a párommal az ilyen nőket együtt beszéljük ám ki, hogy mekkora ribäncok stb, azért bámuljuk csak meg őket"
a valóságban pedig az van, hogy a férfi arról fantáziálgat hogyan vágná gerincre a nőt, húzná félre a kis tangáját és tolná be neki a lompost.
a nő pedig azért feszít a férfi mellett, és még erőltetve nevetgél is táncoslányon, mert ő majd megmutatja hogy nem féltékenykedik, erős jellem akire felnéz az ura.
belül meg majd megeszi az irigység, és a féltékenység :)
Engem nem zavar,én is megnézem a nőket,kibeszéljük,hogy milyen az alakjuk,ilyesmi.Aztán megyünk tovább.
Akkor is megnézik a pasik a nőket,amikor egyedül vannak vagy haverokkal.
Nyilván van egy határ.Mondjuk ne dugdosson pénzt a bugyijába,ne fogdossa,ne kérje el a számát,ne dicsérje meg hangosan.
35 körül azért még bőven jól néznek ki a nők, legalábbis az én ilyen korú ismerőseim nagy része 6-8 évet letagadhat simán, azok is akiknek már gyerekük van.
Nyilván az ember egy stabil kapcsolatban tudja, hogy az, hogy megnézi, az azt jelenti, hogy 20 perc múlva nem is emlékszik rá, ennyi. Mondjuk én nem nézegetném őket a párommal kézen fogva, mert mondjuk én leszarnám a táncoslányokat és szerintem közös programnak azért gáz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!