Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom ritka aki szűzen házasodik de aki úgy az várt vagy vár a csókolózásal is?
8
Ekkora ostobaságot rég olvastam.
8. Attól, hogy 2 ember ismeri egymást, a nagyobb fizikai vagy más akadályokat még nem fogják tudni leküzdeni. Rengeteg ember szexuálisan egyszerűen nem passzol össze. Nekem volt olyan exem akinek olyan nagy volt a szerszáma, hogy ha nem koncentrált és nem figyelt oda görcsösen, akkor bizony nagy fájdalmat okozott, és ő sem tudta elengedni magát. Egyikünknek sem volt jó, nem illettünk össze, szakítottunk. Más pasikkal kspcsolatban is voltak szexuális problémák. Technika amit úgy csinált ami nekem kellemetlen/fájdalmas volt és nem volt hajlandó változtatni rajta mert így szokta meg. Vagy szimplán olyanok akikkel nem tudtam orgazmushoz jutni sehogy, hiába próbálkoztunk.
Ha az ember szüzen házasodik és kifog valami hasonlót, akkor garantált a boldogtalan szar házasság/ válás. Ez nem azon múlik, hogy mennyit beszélgettek, vagy hogy mennyire ismered a másik személyiségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!