Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság mennyire ritka, hogy egy férfi tud, és akar is főzni, mosni, takarítani?
En - Nökent- sokkal szivesebben takaritok. Mondjuk fözni is megfözök, mert kell, mert enni meg muszaj, de hamarabb fogom meg a porszivot, mint a fakanalat.
2 komoly parkapcsolatom volt, az elsö mindent megcsinalt, ha megkertem ra, vagy felirtam neki. Egyszerüen neki nem all ra ugy a szeme, de ha fel volt irva,hogy pl, vidd ki a szemetet, takarits ki a sütöt, porszivozz fel, huzz uj agynemüt, teregess ki vagy barmi akkor szivesen megcsinalta. Fözni amikor meg mikor kedve volt..
A masodik pasi meg allandoan fözött. Finomakat, nagy adagokat. A konyhaba mindig rend -es tisztasag is volt. A lakas többi reszeben is... de mar nem olyan alaposan, mint ahogy egy Nö(vagyis ahogy En ) takaritok.
En szeretek fozni, takaritanj kepes vagyok onalloan.
Csak mosogatni nem szeretek, berakom mosogatogepbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!