Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői sminketek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői sminketek mennyire volt tartós?

Figyelt kérdés

Nekem most szombaton lesz az esküvőn. Az ötlet hirtelen jött, s polgárinak indult. Sajnos anyagiak miatt nagy esküvő nem biztos, hogy lesz, így egy kicsit nagyobbra sikerült. Persze szűk családi kör, s nem lesz nagy mulatság (baba miatt). S újpesten nem vagyok járatos. Ahol voltam sminkesnl, ott nincs lehetőség próbasminkre, mert állítólag jó minőségű termékei vannak. Mivel a recepciós félre tájékoztatott, így olcsóbban elvállalt, próbasminkkel együtt. Csak a polg.mesteri hivatalban a rendezvény szervezőnél felhozódott a smink, s Ő mondta, h meg lehetne csinálni tartósból is. Én mikor vízállót kértem, mondta a csaj, nincs rá lehetőség, mert az nagyon erős lenne. S mivel kismama vagyok, nekem a halványabbat képzeli el. A sminkkel azon kívül semmi bajom, csak a rúzs kb. 10-15 perc alatt lejött, mintha nem is lett volna rajtam. A próbasminknl én rákérdeztem, mondta hogy lejön, na de ilyen gyorsan? Egy esküvői sminknél? Igaz kölcsön adja a rúzst, s ráérek hétfőn visszavinni. De most 10 percenként rúzsozzam magam? Ti hogy oldottátok meg? Kinek higgyek? Járt így valaki? Másnak is ilyen hamar lejött s utána kellett rúzsoznia az esküvőjén? Vagy kitartott végig? Időm nem sok van újra, anyagiak is szűkösek lettek, mert közben letört elől a fogam s elég szép nagy összeget kellett fizetnem a fogorvosnak, h legkésőbb péntekre, esküvő előtti napon kész legyen a polcelán fogam. Máshogy nem lehetett megoldani sajnos, mert tömést nem merte bevállalni, s nem is lehetett m oldalt tört le, s ráadásul előtte 2 héttel volt tömve, s annyit mondott az nekik drága mulatság lenne ha 2 hetenként betömné, s a sarkával nem tud mit kezdeni.

Persze a rend. szervező se ajánlotta, ha már kifizettem a próbasminket új keresését. Csak azért lennék rá kiváncsi, mert ha tartós a smink másnál, akkor beszélnék vele, hogy ha nem is vízállót tesz fel, akkor legalább tartósabb legyen valamivel.

A sminkem amúgy alkalminak indult, de szólt, hogy az nagyon erős, s kismamának nem áll jól. 6000 lett volna, így nappalit tett fel, de hozzátette, hogy nem egyszer, hanem mivel többször ment át rajta, így a nappali s alklami smink keveréke került rám, s esküvőn is az fog. S azért 4500at kell fizetnem, plusz a próbasmink volt 4200, s ajándék szemöldök szedést s festést kapok. Bár a festést lehet visszamondom, mert egy kismama vagyok, nem tudom mennyire ártalmas. 2. Még sosem festettem, így nem biztos h tetszene.

2010. okt. 11. 12:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az első vagyok,és a 12.57-es vál.nak:hihetetlen ugyan,de szoktam!Mivel a buli reggelig tartott,napközben csak egy kicsit pihentem,és a "nagymosás"(ami a sminket illeti) estére maradt(de ha megnyugtat intim mosakodást reggel végeztem).Hát,így lehet.

A kérdezőnek:nekem sokáig megmaradt a rúzs.Először fodrászhoz mentem,aztán a kozmetikushoz.Kicsi alapozót is tett a számra,hogy a rúzs jobban tapadjon(de szerintem mindenki így csinálja).Aztán a rúzs(amit ceruzával(nem szájkontúrceruzával!),satírozva vitt fel,ezek után egy zsepit kellett a szám közé szorítani(ami nagyon le akart lejött),ezek után átsatírozta megint.De mint írtam,így is odaadta a rúzst(ceruzát),hogy élénkíthessem,ha kell

2010. okt. 11. 14:12
 12/16 anonim ***** válasza:
Ja.kb. 1 órát sminkelt a kozmetikusom.
2010. okt. 11. 14:13
 13/16 A kérdező kommentje:
Na, voltam nála, rákérdeztem a dolgokra. Annyit mondott, tudja erősebbre csinálni az arcom igaz az plusz 6000 ft, mert Ő csak a nappalit akarta megcsinálni, ami azért volt olcsóbb. A sminkre fixálót nem szokott tenni, mivel szerinte az Övé márka termék s boltokban nem lehet kapni olyanokat. Nevekre nem emlékszem, annyit tudok, hogy a westendben szoktak ingyen sminkelésre behívni, s ott van rá lehetőség, hogy tanfolyamra beíratkozz, ha akarsz, s sminkelés után vásárolhatsz. Én voltam ilyenen, iszonyú drága cuccok vannak ott, nem is vásároltam. Az a smink mondjuk sokáig tartott. A csaj olyan tanfolyamra járt, megismertem a kellékei alapján, s rá is kérdeztem. A púderrel nem is volt gondom, igaz 17 után kaptam időpontot, s este 22 után mostam le, csak a rúzs, ami hamar lejött. Nekem is bekente a számít alapozóval mielőtt rúzsozott, bár zsebit nem kaptam, s nem is volt nálam. A 20-30 perces sminket azzal magyarázta, hogy 10 éve dolgozik a szakmában, s neki azért megy olyan gyorsan a sminkelés. Én ezekhez annyira nem értek, ritkán sminkeltem magam, s sosem engedhettem meg magamnak a márka termékeket. Azt, hogy keressek mást, ha félek, Ő is felajánlotta, csak sajna időm s ismeretségem sincs. Belefogni még egy próbasminkbe, s lehet az se jó, itt megpróbálok közös nevezőre jutni a csajjal. Az a gond, szombat már itt van, s nekem le kell tudnom egy vérvételt, a fogorvoshoz is rohangáljak, ruhapróba, kisebb apróságok megvétele, na meg persze csütörtöktől torta lapok sütése, pénteken meg az "esküvőre" kaja készítése, mert minden vendégünk az ország másik végéből érkezik. Anyu jön fel segíteni, de nem várhatom el tőle, hogy mindent Ő csináljon. Szóval van dolgom. Ha hamarabb eldöntöttük volna az esküvőt, s lenne időm megkockáztatnám, de így egy kicsit tartok tőle. Csak kíváncsiságból írtam ki a kérdést, meg így legalább a válaszok alapján én is tisztában vagyok azzal mi hogy működik, miből mennyi s meddig tarthat, stb.
2010. okt. 11. 16:40
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia! Először is sok boldogságot!:)

Nekem tavaly volt az esküvőm, melegebb időben,mint most van, de nekem a rúzs kivételével egész éjjel bírta. Reggelig!

Kb. egy órán át tartott a sminkelés. Mondjuk nekem szerencsém volt, mert a próbasminket pont úgy csinálta előtte,hogy aznap este buliba mentünk, így meg tudtam nézni,hogy meddig fogja bírni! Akkor is bírta egész éjjel. Mondjuk az enyémre fújt ilyen sminkfixálót!

És ha elfogadsz egy tanácsot! Minden menyasszony fél az erősebb sminktől, pedig kell,hogy legyen egy kis "ereje", mert az látszik a fotókon. Nekem barnás-aranyos picit erősebb sminkem volt, és nagyon szépen látszott a fotókon. Egy barátnőm előttem esküdött, halvány bézs sminkben és panaszkodott szegénykém,hogy a fotókon olyan,mintha ki sem lenne sminkelve.

És egy trükk! Ha esetleg nem tesz rád sminkfixálót fújj az arcodra egy kevés hajlakkot. Az is fixál. Ok, nem túl jó a bőrnek, de egyszer ki lehet bírni. Én szoktam ezt használni, ha olyan helyre megyek (munkám miatt előfordul), ahol órákig kell tartania!

2010. okt. 12. 09:00
 15/16 A kérdező kommentje:

Utolsó. Én sajna ezt nem tudtam megcsinálni, hogy buli, pedig imádtam járni régebben, bár párom nem az a bulizós fajta, így középútat kerestünk, de most a baba miatt nem mertem volna bevállalni, de az nagyon jó ötlet volt a részedről a buli. Nekem csak a szemhéj festék látszott, de az erős volt, meg világos volt a szemem körül, ami képen nagyon látszott (készítettem magamról képet a smink után.

Barnás-barackvirágos volt a smink, de a szemem körül mintha halvány kék lett volna, de azt erősebb színre fogom kérni, mert így is nagy a szemem, s attól még nagyobb lett. Páromnak se tetszett, h jobban kiemelte a szemem nagyságát, s nekem se, mert az arcomon a smink olyan halvány volt, hogy csak a szemem tűnt ki. A pirosító egyáltalán nem látszott, csak a púder, de az is beleolvadt az arcomba. Párom utálja, ha erősen ki vagyok sminkelve, ugyan ilyen termékkel sminkeltek már ki, amit a csaj használ, s arra párom mondta, hogy nagyon erős. Az picit nekem is az volt, de ezt észre se vette. Persze tudta, h próbasminken voltam, de az volt a válasza, ha nem tudná, nem hinné el, h sminkeltek, csak a szememen látszott.

2010. okt. 12. 15:38
 16/16 anonim ***** válasza:

tartós rúzs: alapOzó, púder, rúzs - papírzsepivel a felesleget leitatani, MAJD MEGINT PÚDER, RÚZS ÉS FÉNY

IGYÍLESZ A LEGTARTÓSABB

egy kozmetikus

2010. okt. 15. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!