Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tennétek ebben a helyzetbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ebben a helyzetben? Meghívnátok?

Figyelt kérdés

Unokatestvér hozni akarja az esküvőnkre a párját is. Ezzel semmi problémám nem lenne ha egy tartós kapcsolatról lenne szó. De ő úgy fél évente cserélgeti őket. Konkrétan azt se tudom most épp kicsoda, micsoda akivel együtt van mert egy cseppet kapcsolatfüggő.

A meghívón csak az ő neve szerepel tehát nem gondoltam hogy ez kérdést hagy benne de mástól visszahallottam hogy nem egyértelmű számára hogy a 12es számú pasikát nem akarjuk etetni akit eddig se láttunk soha és az esküvő után se látnánk többet.

Lehet ezt úgy közölni hogy ne legyen sértődés? Vagy le kellene nyelnem a békát a béke érdekében és 28 ezer forintot költeni egy idegenre?

2023. máj. 22. 14:53
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
32%

Nem hívnám meg természetesen, mert egy féléves random kapcsolatnak - főleg, ha csak olyan van - nincs ott a helye.

Az illemet meg nagyban leszrom, mert aszerint anyám nagynénjének az unokáját is "illene".

2023. máj. 23. 21:35
 42/45 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy milyen mentális állapotban vannak az emberek, hogy ezt itt vitatják meg? Miért nem lehet megbeszélni ezt az unokatestvéreddel, mint két felnőtt ember?
2023. máj. 24. 18:34
 43/45 A kérdező kommentje:
Update: még el se jutottunk az esküvőig, de már szakítottak is. Én megmondtam.
2023. aug. 2. 10:47
 44/45 anonim ***** válasza:
50%
Háhá :D Remélem a kövi áldozatot se hívjátok meg, mert az is 5 percig fog tartani :D
2023. aug. 2. 10:50
 45/45 anonim ***** válasza:
0%
#43: Büszke lehetsz magadra!
2023. aug. 3. 00:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!