Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ebben a helyzetben? Meghívnátok?
Unokatestvér hozni akarja az esküvőnkre a párját is. Ezzel semmi problémám nem lenne ha egy tartós kapcsolatról lenne szó. De ő úgy fél évente cserélgeti őket. Konkrétan azt se tudom most épp kicsoda, micsoda akivel együtt van mert egy cseppet kapcsolatfüggő.
A meghívón csak az ő neve szerepel tehát nem gondoltam hogy ez kérdést hagy benne de mástól visszahallottam hogy nem egyértelmű számára hogy a 12es számú pasikát nem akarjuk etetni akit eddig se láttunk soha és az esküvő után se látnánk többet.
Lehet ezt úgy közölni hogy ne legyen sértődés? Vagy le kellene nyelnem a békát a béke érdekében és 28 ezer forintot költeni egy idegenre?
Nem hívnám meg természetesen, mert egy féléves random kapcsolatnak - főleg, ha csak olyan van - nincs ott a helye.
Az illemet meg nagyban leszrom, mert aszerint anyám nagynénjének az unokáját is "illene".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!