Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ebben a helyzetben? Meghívnátok?
Unokatestvér hozni akarja az esküvőnkre a párját is. Ezzel semmi problémám nem lenne ha egy tartós kapcsolatról lenne szó. De ő úgy fél évente cserélgeti őket. Konkrétan azt se tudom most épp kicsoda, micsoda akivel együtt van mert egy cseppet kapcsolatfüggő.
A meghívón csak az ő neve szerepel tehát nem gondoltam hogy ez kérdést hagy benne de mástól visszahallottam hogy nem egyértelmű számára hogy a 12es számú pasikát nem akarjuk etetni akit eddig se láttunk soha és az esküvő után se látnánk többet.
Lehet ezt úgy közölni hogy ne legyen sértődés? Vagy le kellene nyelnem a békát a béke érdekében és 28 ezer forintot költeni egy idegenre?
Őt szívesen látnám, de igen, ha ezt nem érti meg és ezen halálosan megsértődik hogy nem veszem komolyan a komolytalan viselkedését akkor igen, nem bánom ha nem jön ő se.
#16 attól mondjuk nem tartanék hogy egyedül maradna. Ő úgy szokott szakítani hogy már meg legyen a következő.
A vicc inkább az hogy névre szoloak a köszönő ajándékok, aztán érdekesen nézne ki ha Peti helyett Robi ülne már ott.
Nyilván akik ott lesznek egyikre sincs garancia hogy életük végéig együtt is maradnak. De mindenki aki hozza a párját már rég együtt van vele. Ő viszont nem. És tudjuk hogy nem is lesz sokáig.
Nekem ez a kettő nem egyforma és nem összehasonlítható.
Értem és elfogadom hogy van aki nem tesz ebben különbséget és meghívná.
Mérlegelni fogom a dolgokat.
#22 örülök hogy neked a bőröd alatt is pénz van, de sajnos nem, nem tök mindegy. És az anyagiakon túl nem is akarok nézegetni egy idegen embert akit se eddig se ezután nem látok.
#23 neked is hasonló jókat.
Aki normálisan, személyeskedés nélkül ki tudta fejteni az ellenvéleményét annak köszönöm.
Ja aki veled ért egyet csak az vélemény
Rendben
#25 nem, mondjuk a kettes komment egy normális kultúrált ellenvélemény.
Az hogy majd a következőre meghivom az nem..
#28 akkor ott még tudtál kulturáltan reagálni.
#27 nem azzal van a baj hogy nem találta meg élete párját. Értem én hogy fiatal, nem is elvarhato hogy már tudja ki lesz a férje. A baj azzal van hogy nekünk a 12es számú próbálkozáshoz is kedveskednünk kell és ingyen etetni és jópofizni vele mintha érdekelne kicsoda, micsoda.
Nekem is volt sok a párom előtt, de nem rangatam el az összeset a családi eseményre csak azt aki komoly is volt.
A viselkedése az ami visszatetsző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!