Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tennétek ebben a helyzetbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ebben a helyzetben? Meghívnátok?

Figyelt kérdés

Unokatestvér hozni akarja az esküvőnkre a párját is. Ezzel semmi problémám nem lenne ha egy tartós kapcsolatról lenne szó. De ő úgy fél évente cserélgeti őket. Konkrétan azt se tudom most épp kicsoda, micsoda akivel együtt van mert egy cseppet kapcsolatfüggő.

A meghívón csak az ő neve szerepel tehát nem gondoltam hogy ez kérdést hagy benne de mástól visszahallottam hogy nem egyértelmű számára hogy a 12es számú pasikát nem akarjuk etetni akit eddig se láttunk soha és az esküvő után se látnánk többet.

Lehet ezt úgy közölni hogy ne legyen sértődés? Vagy le kellene nyelnem a békát a béke érdekében és 28 ezer forintot költeni egy idegenre?

2023. máj. 22. 14:53
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:

Őt szívesen látnám, de igen, ha ezt nem érti meg és ezen halálosan megsértődik hogy nem veszem komolyan a komolytalan viselkedését akkor igen, nem bánom ha nem jön ő se.

#16 attól mondjuk nem tartanék hogy egyedül maradna. Ő úgy szokott szakítani hogy már meg legyen a következő.

A vicc inkább az hogy névre szoloak a köszönő ajándékok, aztán érdekesen nézne ki ha Peti helyett Robi ülne már ott.

Nyilván akik ott lesznek egyikre sincs garancia hogy életük végéig együtt is maradnak. De mindenki aki hozza a párját már rég együtt van vele. Ő viszont nem. És tudjuk hogy nem is lesz sokáig.

Nekem ez a kettő nem egyforma és nem összehasonlítható.

Értem és elfogadom hogy van aki nem tesz ebben különbséget és meghívná.

Mérlegelni fogom a dolgokat.

2023. máj. 22. 16:35
 22/45 anonim ***** válasza:
36%
Most úgy őszintén - nem tökmindegy plusz-mínusz az az egy fő, hogy képes vagy ezen rugózni?
2023. máj. 22. 16:40
 23/45 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem ne hívd meg Őt se ha ilyen véleménnyel vagy róla! Majd a következőre, addigra benő a feje lágya! ;)
2023. máj. 22. 16:42
 24/45 A kérdező kommentje:

#22 örülök hogy neked a bőröd alatt is pénz van, de sajnos nem, nem tök mindegy. És az anyagiakon túl nem is akarok nézegetni egy idegen embert akit se eddig se ezután nem látok.

#23 neked is hasonló jókat.

Aki normálisan, személyeskedés nélkül ki tudta fejteni az ellenvéleményét annak köszönöm.

2023. máj. 22. 16:46
 25/45 anonim ***** válasza:
30%

Ja aki veled ért egyet csak az vélemény

Rendben

2023. máj. 22. 16:48
 26/45 A kérdező kommentje:

#25 nem, mondjuk a kettes komment egy normális kultúrált ellenvélemény.

Az hogy majd a következőre meghivom az nem..

2023. máj. 22. 16:52
 27/45 anonim ***** válasza:
62%
#24: Nem kívántam rosszat Neked. Próbáltam érzékeltetni, hogy mit csinálsz. Miért hívod meg az unokatesódat ha ilyen rossz véleménnyel vagy róla? Mert rokon? Kiabál a válaszaidból, hogy lenézed Őt amiért nem találta még meg az élete párját és keresi a lehetőségeket. Neked összejött (mert gondolom ezért házasodsz), de van akinek kihívás egyedül lenni, vagy egyből-kettőből megtalálni azt a kapcsolatot ami jó és jól működik. Ettől Ő nem kevesebb, sőt, mindegyikből tanul, mindegyik építi és mindegyikkel egy kicsit közelebb kerül ahhoz, hogy tudja mit (nem) akar.
2023. máj. 22. 16:53
 28/45 anonim ***** válasza:
41%
#26: Mindkettőt én írtam. Puff.
2023. máj. 22. 16:54
 29/45 A kérdező kommentje:

#28 akkor ott még tudtál kulturáltan reagálni.

#27 nem azzal van a baj hogy nem találta meg élete párját. Értem én hogy fiatal, nem is elvarhato hogy már tudja ki lesz a férje. A baj azzal van hogy nekünk a 12es számú próbálkozáshoz is kedveskednünk kell és ingyen etetni és jópofizni vele mintha érdekelne kicsoda, micsoda.

Nekem is volt sok a párom előtt, de nem rangatam el az összeset a családi eseményre csak azt aki komoly is volt.

A viselkedése az ami visszatetsző.

2023. máj. 22. 17:18
 30/45 anonim ***** válasza:
41%
A Te viselkedésed ami visszatetsző.
2023. máj. 22. 17:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!