Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tapasztaltok? 28 év körüli nők még inkább szinglik (vagy simán kapcsolatban vannak), vagy házasok?
Figyelt kérdés
28 éves vagyok. Nemrég lett vége a hosszú, 4 évet tartó kapcsolatomnak. Mindenki vigasztal, hogy nem vagyok elkésve, manapság nem is nagyon házasodnak 30 előtt, meg a gyermekvállalás is kitolódott stb. Én viszont már kezdem veszettnek érezni ezt az ügyet. Hiába mondja mindenki, hogy rengeteg a korombeli szingli, szinte az összes házas vagy eljegyzett, akiket ismerek. Néhánynak már gyereke is van. Maximum a kibírhatatlan és a nagyon visszahúzódó, senkinek sem kellő “vénkisasszony” típus van egyedül. Sajnos férfiaknál ugyanezt látom. Lassan beérek abba a korba, hogy vagy defektes, vagy elvált egy szabad férfi. Mondjuk az elvált és a hosszú kapcsolatot maga mögött hagyó még nem is zavarna, én is az utóbbi vagyok. De azért ne legyen gyermeke.2023. máj. 7. 21:24
41/42 A kérdező kommentje:
Végül elmentem a találkozóra. Nem volt rossz, de azért szar volt elmesélni, a szakításomat, mert feljött a téma. De az egyik srácnak is vége lett a kapcsolatának nemrég. Erre valaki benyögte, hogy akkor minket össze kéne szervezni. (Nem így gondolom. Nincs bajom egyébként vele, de más mentalitással bír, mint én.) De azért megnyugtatott egy picit, még ha csúnya dolog is más bajában megnyugvást találni, hogy nem csak én dobtam ki nemrég a fél életemet.
2023. jún. 5. 23:28
42/42 anonim válasza:
40-es a másik opció a gyerek miatt együtt maradnak a fiatal házasok. Az sem egy leányálom.
Amúgy teljesen mindegy hány evesen sikerül egy házasság. A helyzet az; higy 50% így is elvalik, mindegy az életkor. 30 év után válnak a szüleim, ők is fiatalon házasodtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!