Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tapasztaltok? 28 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tapasztaltok? 28 év körüli nők még inkább szinglik (vagy simán kapcsolatban vannak), vagy házasok?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok. Nemrég lett vége a hosszú, 4 évet tartó kapcsolatomnak. Mindenki vigasztal, hogy nem vagyok elkésve, manapság nem is nagyon házasodnak 30 előtt, meg a gyermekvállalás is kitolódott stb. Én viszont már kezdem veszettnek érezni ezt az ügyet. Hiába mondja mindenki, hogy rengeteg a korombeli szingli, szinte az összes házas vagy eljegyzett, akiket ismerek. Néhánynak már gyereke is van. Maximum a kibírhatatlan és a nagyon visszahúzódó, senkinek sem kellő “vénkisasszony” típus van egyedül. Sajnos férfiaknál ugyanezt látom. Lassan beérek abba a korba, hogy vagy defektes, vagy elvált egy szabad férfi. Mondjuk az elvált és a hosszú kapcsolatot maga mögött hagyó még nem is zavarna, én is az utóbbi vagyok. De azért ne legyen gyermeke.
2023. máj. 7. 21:24
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:

#7 Egyébként nekem nem kéne *sokkal* fiatalabb srác. Sokszor éretlenek, tisztelet a kivételnek. De tényleg azt veszem észre, hogy a végére már megvan annak az oka, ha valakinek sosem volt kapcsolata.

#8 Igen, megvan az oka. Az enyémnek is. Lehet, hogy a te toxikus kapcsolatos állításod szerint én is defektes vagyok, mert az enyém sem volt egészséges. Csak azt akarom mondani, hogy aki normális, az előbb-utóbb társra lel. Most nem a tudatos szinglikre gondoltam. Nálunk amúgy sem rúgok labdába a házassági és gyermekvállalási álmaimmal.

2023. máj. 7. 21:59
 12/42 A kérdező kommentje:
Kalandozókra annyira nem vágyom. :)
2023. máj. 7. 22:00
 13/42 anonim ***** válasza:
56%
Nyugodj meg, én is azt hittem annó a te korodban, hogy tuti singli leszek, már bele is tőrdtem, aztán másképpen alakult. Ez szerintem életkori sajátosság is a nőknél.
2023. máj. 7. 22:01
 14/42 anonim ***** válasza:
41%
11: Női oldalról biztos hogy teljesen más. A fiúk manapság később érnek. Sokan még 25 évesen is gyerek mentalitásúak. Nem csodálom, hogy kevésbé vagy nyitott feléjük. Akinek meg 25-3p éves korukig nem tudnak felmutatni épkézláb kapcsolatot, hát ott tényleg lehet valami a háttérben. Persze kivételek mindig lehetnek, de nekik gondolom van egy tök jó magyarázatuk a miértre. Pl a tanulmányaira koncentrált, mert ő lesz a következő Dr. House. 😅
2023. máj. 7. 22:05
 15/42 A kérdező kommentje:
De ez szerintem mindkét nemre igaz. Maximum azt tudom elképzelni, hogy tényleg nem akart kapcsolatot, vagy később megváltozott, nyitottabb lett. Szerintem a baj akkor van, ha akarjuk, de évtizedekig sem jön össze.
2023. máj. 7. 22:10
 16/42 anonim ***** válasza:
29%
Ugyan itt 25 éves nagyfiú keresi az igazit. 😁
2023. máj. 7. 22:11
 17/42 A kérdező kommentje:
Nem a kérdéshez kapcsolódik, de az anyukám is vénlány volt anno. Aztán hozzáment az apámhoz elkeseredettségben, hogy legyen egy gyereke. Megszülettem én, de cserébe elviselte (viseltük) a szenvedélybeteg apámat, szülői feladatra alkalmatlan apámat. Mindig féltem, hogy így járok majd én is. Vagy nem lesz családom.
2023. máj. 7. 22:13
 18/42 A kérdező kommentje:
25 éves nagyfiú, te nem félsz az ilyen mamáktól, mint én?😁🤔
2023. máj. 7. 22:13
 19/42 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan járj el picit szórakozni, lazulni, ismerkedj új emberekkel. Itt semmiképpen sem, ha nem akarsz még több csalódást és szerencsétlenséget az életedbe.
2023. máj. 7. 22:15
 20/42 anonim ***** válasza:
100%
17: Ne félj kedves kérdező. Te nem az anyukád vagy. És nem vagy hiba sem.
2023. máj. 7. 22:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!