Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tapasztaltok? 28 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tapasztaltok? 28 év körüli nők még inkább szinglik (vagy simán kapcsolatban vannak), vagy házasok?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok. Nemrég lett vége a hosszú, 4 évet tartó kapcsolatomnak. Mindenki vigasztal, hogy nem vagyok elkésve, manapság nem is nagyon házasodnak 30 előtt, meg a gyermekvállalás is kitolódott stb. Én viszont már kezdem veszettnek érezni ezt az ügyet. Hiába mondja mindenki, hogy rengeteg a korombeli szingli, szinte az összes házas vagy eljegyzett, akiket ismerek. Néhánynak már gyereke is van. Maximum a kibírhatatlan és a nagyon visszahúzódó, senkinek sem kellő “vénkisasszony” típus van egyedül. Sajnos férfiaknál ugyanezt látom. Lassan beérek abba a korba, hogy vagy defektes, vagy elvált egy szabad férfi. Mondjuk az elvált és a hosszú kapcsolatot maga mögött hagyó még nem is zavarna, én is az utóbbi vagyok. De azért ne legyen gyermeke.
2023. máj. 7. 21:24
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
10%
18. Nem félek tőlük, ellenkezőleg jó volna megismerkednünk a jövő héten,ugye hogy benne vagy? 😁
2023. máj. 7. 22:59
 22/42 anonim ***** válasza:
0%

Minél később fogsz házasodni és gyereket, annál később válsz el.

Ma ez ilyen világ. Nagyjából 10 párból 8..9 elválik 5..8 után. Vagy gyerekkel van nélkül

2023. máj. 8. 06:10
 23/42 anonim ***** válasza:
91%
28 évesen alig van aki házas, pláéne aki elvált és gyerke van. Nem tudom merre felé élesz.
2023. máj. 8. 06:31
 24/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, merrefelé élsz, de mifelénk (Pest megye) egy vagy két ismerősöm házasodott 25 év alatt, egyiküknél 19 évesen besikerült a gyerek, utána össze is házasodtak. 30 éves korra ismerőseim kb 1/3-a házas. Zömében 30 fölött házasodtak. Én 33 vagyok, de a volt gimnáziumi osztályomnak még mindig csak kb a fele házas.

Semmiről nem vagy lemaradva kérdező.

2023. máj. 8. 06:48
 25/42 A kérdező kommentje:
Vidéken élek, de értelmiségi közegben mozgok. Már az egyetemen is házasodott néhány csoporttársam, sokan a diploma után, és sokan tavaly. A volt osztályomból rajtam kívül 2 nő van, aki ne lenne eljegyezve, vagy ne lenne házas.
2023. máj. 8. 14:31
 26/42 anonim ***** válasza:
100%

Szintén értelmiségi, osztálytársak többsége orvosi-mérnöki irányba indult, vagy dizájnerek lettek.

26-28 évesek vagyunk, összesen 6 osztalytársam házas, 2 jegyben jár (35 fős osztály), egyiknek sincs gyereke még, karriert építünk mindannyian.

Nem kell kétségbeesni kérdező, volt egy rossz tapasztalatod, sajnálom, hogy így alakult.

Én lassan 27 leszek de még a kezét sem fogtam senkinek. Járok pszichológushoz, de nem találok kiskaput, hogy oldjam meg ezt a problémát. Ha én kellettem valakinek, nem ő nem kellett, mert a többség igazi tróger, minden mindegy alapon, szexet akart, hát ez van. Aki nekem megtetszett, mondhatni semmi esélyem nem volt. Mostanában meg olyan pasik is megtetszettek akikről nyilván kiderült, hogy nem szinglik így 25 felett már. XD

Ha valakinek, nekem kéne összekapjam magam. Értelmes,egészséges férfi nem fog összeállni olyan nővel, akinek semmi tapasztalata, hacsak hasonlóan nem volt szerencsés ezen a téren, mint én.

Egyébként több barátnőm is van, aki 25 feletti és szűz.

2023. máj. 8. 16:04
 27/42 anonim ***** válasza:
71%
26: A tapasztalatlanság nem feltétlenül hátrány. Valószínűleg ennyi évesen az elméleti tudás már mögötted áll, csak még nem volt kivel gyakorolni. Barátnőd kerestetik. (: #1
2023. máj. 8. 16:08
 28/42 A kérdező kommentje:

Én is sokáig voltam szűz, 23 éves koromig. Sosem ment könnyen a pártalálás, mert visszahúzódó vagyok. De azért mégis lett kapcsolatom, csak ugye nem olyan, mint amilyennek lennie kellett volna. Most ezért vagyok megint egyedül, de félek, hogy ebben a korban sokkal nehezebb lesz már.

Egyébként nem a szexuális tapasztalat hiánya a baj szerintem. Maximum kalandozóknak. Inkább az lehet nehéz, hogy még nem volt kapcsolatod, és majd kompromisszumokat kell kötni. De az sem lehetetlen, csak érett fej kell hozzá.

2023. máj. 8. 16:19
 29/42 A kérdező kommentje:
Én óvónéni vagyok, de a volt osztályomból 2 orvosnő is kikerült. Az egyik házas, de gyermek nélküli, a másik épp babát vár. Amikor ezekről hallok, akkor mindig kicsit összeszorul már a szívem. Idén nem hiszem, hogy elmegyek az osztálytalálkozóra. Pont az ilyenek miatt. Akkor előjönne a párkapcsolat és család téma. Azt sem akarom, hogy téma legyen a zátonyra futott kapcsolatom. Mintha megbélyegeznék azt a nőt, aki 30-hoz közeledve nincs férjnél.
2023. máj. 8. 16:23
 30/42 anonim ***** válasza:
71%
Nem csak olyankor kell megjelenni, amikor minden tökéletes, hanem akkor is ha nincsen semmid. Az Élet már csak ilyen. (: Szerintem nyugodtan menj el az osztálytalálkozóra.
2023. máj. 8. 16:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!