Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menstruáció a nagy napon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruáció a nagy napon?

Figyelt kérdés

Volt már vki úgy, h pont az esküvő napján menstruált? Borzasztóan stresszelek emiatt, h nehogy akkor legyen. 2 hónap múlva lesz az esküvőnk. Nekem nem napra pontos a havim, nem tudom kiszámolni, van esély rá h május végén kellene majd megjönnie, de ha késik pár napot ahogy mindig, pont az esküvőnk napján lenne. Ez nekem katasztrófa lenne... Nem szedek fogamzásgátlót, így ezzel nem tudok játszani. Valami megoldás van erre? Én elég rosszul szoktam lenni, + hát ki akarna úgy lenni a nagy napon...

Tudtok adni vmi tippet?:(

2023. márc. 16. 09:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan nem bsznám magam hormonnal egy nap miatt. Tampon + betét aztán ennyi.
2023. márc. 28. 20:54
 22/22 anonim ***** válasza:
0%
15-ös a lehető legubdorítóbb ezzel példálózni. Miért baj? Mert van, akinek NEM LEHET gyereke, és ezzel tökéletesen a lelkébe tiporsz.
2023. márc. 28. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!