Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció a nagy napon?
Volt már vki úgy, h pont az esküvő napján menstruált? Borzasztóan stresszelek emiatt, h nehogy akkor legyen. 2 hónap múlva lesz az esküvőnk. Nekem nem napra pontos a havim, nem tudom kiszámolni, van esély rá h május végén kellene majd megjönnie, de ha késik pár napot ahogy mindig, pont az esküvőnk napján lenne. Ez nekem katasztrófa lenne... Nem szedek fogamzásgátlót, így ezzel nem tudok játszani. Valami megoldás van erre? Én elég rosszul szoktam lenni, + hát ki akarna úgy lenni a nagy napon...
Tudtok adni vmi tippet?:(
Nagyon erős a vérzésed? Illetve attól félsz jobban vagy a fájdalomtól?
Nekem korábban borzasztóan fájt, és a Flector por jött be. Csak az. A mensis tabletták nem. A Flector viszont elvitte a görcsöt, még mielőtt jött volna.
Vérzésre pedig az éjszakai betét. Most már azok is vékonyak, ellenben hosszabbak.
Előre semmiképp ne rettegj, mert lehet, hogy késni se fog, és akkor addig túl is leszel rajta :-)
Tabival az is a gond, hogy az elején lehetnek bőven mellékhatásai, az se kellemes. Ha esetleg amellett döntesz, szerintem kezdd el szedni mielőbb, május végére beáll.
De nem feltétlenül van rá szükség. Szedj össze minden praktikát, ami segíteni szokott. Ha előtte egy-két hétig cickafark teát iszol, sokat segít, más herbateák is vannak rá. Amúgy megértelek, engem is le tud verni a menzesz a görcsökön kívül is, szóval nem annyi, hogy bekapok egy görcsoldót és minden rendben. De az extra stressz ezen akkor sem segít, próbálj meg felkészülni, megoldást találni és főleg megnyugodni.
Valaki írta a teherbeesést. Igaza van.
De miért baj, ha teherbe esik? Házasságról van szó meg minden. Vagy nem akartok gyereket?
Nekem ha sokat edzek (cardio) előrehozza még fogamzásgátló mellett is.
Plusz forró fürdő, sok vörösbor, ezek gyorsítják elméletileg.
Nekem pont előtte nap jött meg. Ittam málna levél teát, vagy ez vagy a szerencse segített abban, hogy nem volt olyan nagy mértékű a vérzés, mint amilyen általában szokott lenni. És persze szégyen vagy nem, nagy bugyi, betéttel.
Kellemetlen volt, de ez van. A nagy nap izgalmai azért időnként elfeledtették, hogy itt a Mikulás. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!