Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a baj? 7napig szedtem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barbarak kérdése:

Mi a baj? 7napig szedtem a fogamzásgátlót amig a menstruációm megvolt de az ötödik napon már volt együttlét

Figyelt kérdés
de be kellet fejeznem alergia miadt. 3nap után megint mens. de csak 3napig.ès most 3napja barna folyásom van..
2015. ápr. 28. 20:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Na megegyszer. Csak egy hetig szedted a fogamzasgatlot, de 3 nap utan abbahagytad es abbahagyasutan ket nappal tortent az aktus?
2015. ápr. 28. 20:55
 2/6 anonim ***** válasza:
általában nem szokták abbahagyni, végigszedik a levelet akkor is, ha utána be akarják fejezni a szedését. Mivel te abbahagytad megvonásos vérzés jelentkezett ami természetes, viszont nem egészséges, mert így most kicsit megbolygattad a hormonjaidat. Kelleni fog 1-2 hónap amíg helyre áll. Az együttlétet nem értem miért írtad. Félsz, hoyg terhes leszel?
2015. ápr. 28. 20:56
 3/6 A kérdező kommentje:
. szoval 5napig mens. de az 5.napon már nem volt semmi ekkor vilt aktusunk. utana elmunt de a fogamzásgátlót tovább szedtem a hetedik napig. de allergiás lettem rá ezért be kellet fejezni 3nap mulva megint megkaptem a mens. ami normális.
2015. ápr. 28. 21:03
 4/6 A kérdező kommentje:
ami normális. de csak 3napig.es azota cdak barna folyásom van.. :(
2015. ápr. 28. 21:04
 5/6 anonim ***** válasza:

mire lettél allergiás? jó lenne tudni mióta szedted előtte?

mert hivatalosan a második levél megkezdésétől véd

2015. ápr. 28. 21:08
 6/6 A kérdező kommentje:
nem birta a szervezetem . es a menstruációm elejétől keztem el először..
2015. ápr. 28. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!