Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 nap 3-5 órával később szedtem be a fogamzásgátlót, lehet baj belőle? ( volt együttlét ezeken a napokon is, a végén kiegészítő védekezéssel)
Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 23:21
2/5 A kérdező kommentje:
óvszer
2010. aug. 1. 23:24
3/5 Holdtündér válasza:
Én évek óta úgy szedem. Össze vissza, este 9 és éjfél között. A tájékoztatójában 12 óra van írva, hogy addig biztonságosan lehet pótolni.
5/5 anonim válasza:
Szerintem sem baj, ez simán benne van a 12 órában, így baj nem lehet belőle (max annyi a kockázat, amennyi amúgy is van fog.gátló mellett).
Én annyit vettem észre magamnál, hogy ha hosszabb ideig később veszem be (pl. mindig 7kor szedem, de az egyik hónapban nagyrészt 10 körül) akkor egy nappal elcsúszik a mensim. 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!