Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Minden nő, aki nem házas,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő, aki nem házas, vegyen részt a csokordobásban, kortól függetlenül? Vagy csak az eladósorban lévők, hogy ne legyen a csokordobás pedofil gyerekjáték?

Figyelt kérdés

Én eredetileg úgy gondoltam, ilyen 18-20 éves kortól lehet részt venni, főleg azoknak, akiknek van már pasija.

De kiakadt egy rokon akinek tini hármasiker lányai vannak, ők miért nem vehetnek részt.

Más rokon viszont azt mondja, szerinte se jöjjenek 5, 8, meg 14 éves lányok a csokordobásra, mert nekik ez játék, pedig ennek házasodós hagyománya van.

Szerintem a felnőtteknek is játék amúgy... Végülis jöhetnek a kislányok is, csak meg komolytalanabb lesz akkor.

2023. febr. 26. 12:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Te akarod megszabni hogy ajkor aki 18-30 kozti single holgy faradjon mogem, figyelem...

Eletemben nem talalkoztam ilyennel

En nem dobtam csokrot, de biztos nem zavart volna az se ha ovodas kislany kapja el

Azt gondolod, szemelyesen tudod befolyasolni, hogy szomszéd Andi a dobasod által végre férjhez menjen???

Ez játék

2023. febr. 26. 16:33
 12/12 anonim ***** válasza:
84%

Utálom ezt a szokást. Barátnőm esküvőjén beálltam, mert mégis csak a barátnőm esküvője... Én kaptam el, de azzal a lendülettel adtam oda a csokrot egy kislánynak, aki nagyon örült neki. :))

Egyébként szerintem gyerekek még jobban szeretik ezt a dolgot, mint felnőtt nők (többsége).

2023. febr. 27. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!