Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Párom terhes , és most lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Robcipapa90 kérdése:

Párom terhes , és most lenne 2 hét múlva a lagzi , és ő tegnap azt mondta csak akkor tartja meg a gyereket és a lagzit , ha eladom a lakásom és a családja közelébe veszek házat szerintetek ?

Figyelt kérdés
Van vidéken egy saját lakásom 1/1 be még házasságom előttről , mondtam a páromnak hogy koltozzunk abba bele, elkezdi nem mert nem akar oda költözni! És tegnap összevesztunk es meglettem ilyen szinten fenyegetve ha nem adom el a lakást nem komolyak a szándékaim ! Örülni kéne egymásnak szerintem
2023. febr. 9. 13:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Házasodni készültök és azt se tisztáztátok esküvő előtt, hol akarnátok majd élni...?
2023. febr. 9. 13:49
 12/23 anonim ***** válasza:
97%

Nehogy eladd a lakásod! Ha bármi lesz is veled és ne adj Isten elválsz ettől a roppant kedves nőtől, stb., akkor lesz hova menned.

Gondolj a jövőbeli önmagadra is! Legrosszabb esetben kiadod és passzív jövedelemként el tudod tenni a pénzt vagy a családra, házra,stb. költeni.

2023. febr. 9. 13:52
 13/23 anonim ***** válasza:
89%
Vigyázz, mert házasság alatt szerzett vagyon már közös!!!!
2023. febr. 9. 14:15
 14/23 anonim ***** válasza:
88%
Azonnal szakítanék. Aki képes a gyerekem életével megfenyegetni, az egy lehányni való, undorító nő. A babát nagyon sajnálnám, de egy ilyen manipulatív dög nem lenne a feleségem.
2023. febr. 9. 14:19
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Én sem adnám el. Eleve zsarolgatni a másikat milyen dolog már. Meg neked az egy biztos pont marad. Add ki albérletbe, ha nem akar oda költözni a madmasel..🤷‍♀️😊
2023. febr. 9. 15:24
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, arról meg már ne is beszéljünk hogy a gyerekkel zsarol téged. Kicsit zakkantnak tűnik ne is haragudj.
2023. febr. 9. 15:26
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Aki abortusszal fenyegetőzik ilyen miatt, az menjen, amerre akar. Undormány egy ember, ilyet el nem vennék feleségül!!!
2023. febr. 9. 18:02
 18/23 anonim ***** válasza:
77%
A zsarolás bűncselekmeny. Jelentsd fel.
2023. febr. 9. 18:21
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobb lenne szakítanotok és elvetetni a gyereket.
2023. febr. 10. 13:17
 20/23 anonim ***** válasza:
81%

Vetesse el, jobban jár még a meg nem született gyermek is, ami szörnyű, de hogy abban nőjjön fel, hogy az anyja egy beteg állat, vagy ő is azt örökli jobb opciót nem látok.

Nem fél, hogy elvetél amikor ilyeneket ki mer ejteni a száján?

Ne add el a házad és szakíts vele, ő meg csináljon amit akar.

Nem azért sikerült be a baba egyébként mert imádná, marhára jó anya lenne hanem azért, hogy téged megfogjon "örökre" és, hogy parancsolgasson.

Hányinger nő.

2023. febr. 10. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!