Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Robcipapa90 kérdése:
Párom terhes , és most lenne 2 hét múlva a lagzi , és ő tegnap azt mondta csak akkor tartja meg a gyereket és a lagzit , ha eladom a lakásom és a családja közelébe veszek házat szerintetek ?
Figyelt kérdés
Van vidéken egy saját lakásom 1/1 be még házasságom előttről , mondtam a páromnak hogy koltozzunk abba bele, elkezdi nem mert nem akar oda költözni! És tegnap összevesztunk es meglettem ilyen szinten fenyegetve ha nem adom el a lakást nem komolyak a szándékaim ! Örülni kéne egymásnak szerintem2023. febr. 9. 13:16
11/23 anonim válasza:
Házasodni készültök és azt se tisztáztátok esküvő előtt, hol akarnátok majd élni...?
12/23 anonim válasza:
Nehogy eladd a lakásod! Ha bármi lesz is veled és ne adj Isten elválsz ettől a roppant kedves nőtől, stb., akkor lesz hova menned.
Gondolj a jövőbeli önmagadra is! Legrosszabb esetben kiadod és passzív jövedelemként el tudod tenni a pénzt vagy a családra, házra,stb. költeni.
13/23 anonim válasza:
Vigyázz, mert házasság alatt szerzett vagyon már közös!!!!
14/23 anonim válasza:
Azonnal szakítanék. Aki képes a gyerekem életével megfenyegetni, az egy lehányni való, undorító nő. A babát nagyon sajnálnám, de egy ilyen manipulatív dög nem lenne a feleségem.
15/23 anonim válasza:
Én sem adnám el. Eleve zsarolgatni a másikat milyen dolog már. Meg neked az egy biztos pont marad. Add ki albérletbe, ha nem akar oda költözni a madmasel..🤷♀️😊
16/23 anonim válasza:
Na igen, arról meg már ne is beszéljünk hogy a gyerekkel zsarol téged. Kicsit zakkantnak tűnik ne is haragudj.
17/23 anonim válasza:
Aki abortusszal fenyegetőzik ilyen miatt, az menjen, amerre akar. Undormány egy ember, ilyet el nem vennék feleségül!!!
18/23 anonim válasza:
A zsarolás bűncselekmeny. Jelentsd fel.
19/23 anonim válasza:
Szerintem jobb lenne szakítanotok és elvetetni a gyereket.
20/23 anonim válasza:
Vetesse el, jobban jár még a meg nem született gyermek is, ami szörnyű, de hogy abban nőjjön fel, hogy az anyja egy beteg állat, vagy ő is azt örökli jobb opciót nem látok.
Nem fél, hogy elvetél amikor ilyeneket ki mer ejteni a száján?
Ne add el a házad és szakíts vele, ő meg csináljon amit akar.
Nem azért sikerült be a baba egyébként mert imádná, marhára jó anya lenne hanem azért, hogy téged megfogjon "örökre" és, hogy parancsolgasson.
Hányinger nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!